Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kolpacan t. yonetim adina cengaverce cenk eyliyor

mevcut yönetim karşısına aday çıkacak mı
Çıkar çok yüksek ihtimal. Tabi Özbek'in aday olup olmayacağı olacaksa listesi de önemli. Özbek aday olursa listesine ciddi eklemeler bekliyorum ben. Erden Timur mevcut görevinde devam edecektir sözlerini gerçekleştirilene kadar.

Doğru kullanıldığı yerde yaptığı yaptığı istatistik.
Larin ve Carlos Rivas Kolombiya liginden mls'ye geçiş sürecinde takip ettiğim oyunculardı. Bu oyuncuların ikisi de türkiye ligine uygun oyunculardı.
Ligi gözümüzde çok büyütmeyelim derim.
O sezon attığı gollerin neredeyse %20'sini o meşhur hatayspor maçında atmış. Kendisinin futbolculuğunu tartışmayacağım, bence iyi futbolcu değil aşırı yumuşak kalıyordu bizim lige göre. Ligimizi abarttığımda yok ama MLS'de uygulanan antrenman metodlarının çoğu avrupa ile alakasız, bu yüzden belli yaşta oraya giden topçular geri döndüklerinde toparlayamıyorlar. Ha genç yaşta gelir toparlar bu durum tabii ki de olabilir ancak %60-70 oranında MLS dışına çıkanlar patlıyor. Nadirdir çok iyi performans veren. Almiron bile Newcastle'a gittikten kaç sene sonra açıldı.

herifle ilgili malzemeyi veriyorsunuz sonra fbliler laf etmesin yok yaa, adamlara asist yapıyorsunuz

1704280028593.webp

Transfer edecegimiz futbolculardan önce bu medya mensuplarini masaya yatirmak lazim.

Kulüp aciklama yapmali eger bu haberler gercekten yalan ise. Artik cok dillenmeye basladi cünkü.

Yalniz Konya baskaninin aciklamalari bu haberlerin kismen de olsa dogru olabilecegini gösteriyor ne yazik ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt