Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.784
- 24.233
- 3.198
kolpacan t. yonetim adina cengaverce cenk eyliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkar çok yüksek ihtimal. Tabi Özbek'in aday olup olmayacağı olacaksa listesi de önemli. Özbek aday olursa listesine ciddi eklemeler bekliyorum ben. Erden Timur mevcut görevinde devam edecektir sözlerini gerçekleştirilene kadar.mevcut yönetim karşısına aday çıkacak mı
O sezon attığı gollerin neredeyse %20'sini o meşhur hatayspor maçında atmış. Kendisinin futbolculuğunu tartışmayacağım, bence iyi futbolcu değil aşırı yumuşak kalıyordu bizim lige göre. Ligimizi abarttığımda yok ama MLS'de uygulanan antrenman metodlarının çoğu avrupa ile alakasız, bu yüzden belli yaşta oraya giden topçular geri döndüklerinde toparlayamıyorlar. Ha genç yaşta gelir toparlar bu durum tabii ki de olabilir ancak %60-70 oranında MLS dışına çıkanlar patlıyor. Nadirdir çok iyi performans veren. Almiron bile Newcastle'a gittikten kaç sene sonra açıldı.Doğru kullanıldığı yerde yaptığı yaptığı istatistik.
Larin ve Carlos Rivas Kolombiya liginden mls'ye geçiş sürecinde takip ettiğim oyunculardı. Bu oyuncuların ikisi de türkiye ligine uygun oyunculardı.
Ligi gözümüzde çok büyütmeyelim derim.
yanan kim olur rengim bu hikayede sence ?
herifle ilgili malzemeyi veriyorsunuz sonra fbliler laf etmesin yok yaa, adamlara asist yapıyorsunuz
herifle ilgili malzemeyi veriyorsunuz sonra fbliler laf etmesin yok yaa, adamlara asist yapıyorsunuz
Bende seni.erden başkan melihi
Konum at dedik zortz.Ananiz kotu yolu duser, Galatasaray batmaz.
kudurun kopekler
cezam bitti
sahalara geri döndüm