Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amerikan başkanı dahil herkesi göreve çağırıyoruz. Bu takıma artık düzgün bir solbek ve 8 numara alıp yıllardır çekilen bu çileyi bitirin.

Ulan 10 küsür transferden sadece 1 tanesini tutmuş,

ligde yalnızca 3 maç puan kaybetmişiz.

Cl de ise kılpayı tur kaçmış.

Şaka gibi senaryo yaw 😃

neyse başlarda kolpalara çok sallamayalım sonra birbirimize sallıyoruz

Kadro korunmalıdır

zaha ziyech ndombele angelino gonderılmeli

1 sol bek bitane 8 bitane 10 numara alınmalı

Şu ara transfer dönemini keşke daha kısa yapsalar. Yine gidip son güne bırakır bizimkiler

Herhalde orta saha ve sol bek takviyesi düşünülüyordur ancak isimler kim olur, genç isimlere mi gidilir yoksa kiralık çözümler mi olur, bakalım.

CL’de tur atlasak harcama limiti fazla olurdu. Şu anda çok para harcayamayız gibi görünüyor. Kiralık + opsiyon transferler beklemek lazım. Telles 7 milyona alınmıştı galiba ara transferde. Latin ligleri sona erdiği için şimdi oradan transfer yapmak uygun olabilir. Doğrudan oyuncu transferi yapılacaksa o taraflara bakmak lazım.

ben her zaman diyorum oyuncunun yeteneği kadar karakteri ve oyun aidiyeti mühim olan asıl şey diye
erden timurun ne yazık ki oyuncu karakter analizi yaptırıyoruz dediği şey koca bir fos çıkmıştır
En son yaz transfer döneminde bu karakter analizi yapildigini ben pek düsünmüyorum. Ilk geldikleri dönemde yapildigi kesin.

Ndombelede karakter analizi yapan adamı hemen kovarım.
Zahada öyle.
Maalesef benim Afrikalı oyuncu teorimi yine tasdiklediler.

3 yerli kurali varken nasil olacak bilmiyorum. Solbek ve 8 numara yabanci olacaksa hem Kerem hem BAY ilk 11 olmali veya Kerem D. 10 numara gibi biraz daha önde oynar. Eger fark yaratacak 8 numara alamiyorsak Kaan ve Demirbay ile devam edip yedege 6 - 8 birisini alalim. Sadece alinacak solbek iyi olsun yeter.

Ndombelede karakter analizi yapan adamı hemen kovarım.
Zahada öyle.
Maalesef benim Afrikalı oyuncu teorimi yine tasdiklediler.

Ndombele karakter kesin, Zaha bence tamamen oyun yapisi, kucuk takimin tek yildizi olmaya alismis adam. Bizde basarili olamamasi pek sasirtici degil.

Fener almasin diye firsat transferi yaptik, adamlar bizim istedigimiz bonservisli oyunculari aldilar ve onlar karli cikti.

Zaha Tete yerine Smanski ve Fredi alsaydik su an muhtemelen 6-8 puan farkla ondeydik, CLde de ust tura cikmistik.

Neyse, herseyin hayirlisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt