Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize yazılan kaleci bu muydu
GCigVjeXYAA6pyS
Acayip iyi oynuyor bu sezon ya

İtalya piyasasında iyi kaleciler var

€10m gibi bir bonservis harcayıp bir sonraki 10 yıllık kaleci ihtiyacımızı karşılayabiliriz doğru adama gidersek

Brezilya'da da Bento var düşürebilirsek acayip rahat ederiz

Acayip iyi oynuyor bu sezon ya

İtalya piyasasında iyi kaleciler var

€10m gibi bir bonservis harcayıp bir sonraki 10 yıllık kaleci ihtiyacımızı karşılayabiliriz doğru adama gidersek

Brezilya'da da Bento var düşürebilirsek acayip rahat ederiz

Monza 4,15m bons vermis, bizde alabilirdik demek, biz niye tren kacmadan hareket edemiyoz

Ya sol bek turk alalım yada orta saha.Gidip hem yabancı sol bek hem orta saha almanın aklı mantığı yok.Nasil oynayacaklar yani.Ya solda kazimla oynayacağız ya ortada Kaan veya Keremle

Zaha Ziyech ve Tete asla gitmemeli

Karar vermek için çok ergen

Gitmek istiyorlarsa yahut iyi bir teklif varsa işin rengi değişir elbette

Bu devre arası da zaniolo gibi bir starboy sürprizi olur mu acaba Miretti filan böyle

anlaşmaya yakın 1 oyuncu olduğunu düşünmüyorum

belki görüşmeler dahi başlamamıştır

ben reısın sezon sonunda yabancı sınırını kaldırma olayına izin verecegini hic sanmıyorum o yüzden bulabilirsek iyi yerliler bulmalıyız

Yönetim acaba haftalar önce transfer icin ön görüsmeler yaptimi? Yapilmadiysa son gün transferlere hazir olun

Klüpte aklı olan varsa gider Andreas Shjelderup u alır gelir.. fb yi per perişan etmişti tam bi dinamo..

Çok değil 2..3 seneye değeri 30 ..40 lara çıkacak..

Hatta aynı takımın fotvetini de alsınlar Nygren ..

Ama giderler menajer itelemesi birilerini bulur gelirler yine

Bu herif baya iyi kaleciydi adana'da.Çok yüksek bütçelere çıkılmayacaksa alınabilir

Güney amerikalı topçulara yönelelim lütfen. Topçunun hası ordan çıkar. Aidiyet, hırs, yetenek herşey var adamlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt