Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence geçen seneye göre oyun planını değiştirmeye yönelik hamleler yaptık Zaha, Tete, Ziyech, Angelino, Demirbay transferlere bakınca sanki set futboluna dönmeye çalıştık ama başaramadık.
Oyunu degismedik reis aldıgımız adamları bize uydurmaya calısıyoruz olmuyor :asd: oyunu degissek yararları artacak zaten

Şu Haluk ve keli koç için verdikleri mücadele dışında oldum olası ne seviyorum ne de gözüm tutuyor.

Oyunu degismedik reis aldıgımız adamları bize uydurmaya calısıyoruz olmuyor :asd: oyunu degissek yararları artacak zaten
Adama gore oyun kurma denen illeti hep fener yapardi basarisiz olurdu bizde ayak uydurduk hayir onde basacaksak ona gore adam alin cokmu zor

Ndombele yerine genc kosan basan bir kuzeyli getirin zaha yerine onyekuru olsa o bile daha fazla katki verirdi pres futboluna uyacak oyunculara donmeliyiz acilen

Böyle kadroları zaten bir iki kişi yönetemez abicim dünyanın hiçbir yerinde böyle bir olay yok. Guardiola bile bir sürü taktisyen ve antrenman hocaları ile calisiyo anca bu işi bu seviyede tutabiliyo. Ki city deki oyuncular hocasız bile futbol akli cok yüksek oyuncular. Bizde taktisyen kim antrenmanda naapiliyo. Kaç tane antrenman hocası var. Ne kadar yeterli bunlar bile hiç tartisilmadi. Madem yatırım yaptık tam yapalım. Bu şekilde calisacaksa çalışsın hoca kendini gelistirsin. Demekki kendinde de ekibinde de eksiklikler var yetersizlikler var. Zorlamanın anlamı yok. Ekibin sayısı ve kalitesi arttirilmali eger degistiremiyosan. Ki ben gördüğüm tablo karşısında cok daha radikal kararlar alirdim ama bunu soyleyince kiziyo insanlar. Neyse... Eski usuller artık islemiyo. Sen Ferrari aliyosun benzin koymadan ittirerek yürütmeye çalışıyorsun. Aldıysan Ferrariyi yakitinida koyacaksin yoksa garajda çürür çöp olur. Şuan Zahaya çöp diyenler olduğu gibi...

Son düzenleme:
Adama gore oyun kurma denen illeti hep fener yapardi basarisiz olurdu bizde ayak uydurduk hayir onde basacaksak ona gore adam alin cokmu zor

Ndombele yerine genc kosan basan bir kuzeyli getirin zaha yerine onyekuru olsa o bile daha fazla katki verirdi pres futboluna uyacak oyunculara donmeliyiz acilen
Bizimkisi press falan degil böyle press yapamazsın titanlarla oynamıyoruz 7 kisi gidiyor basıyor oradan çıktıklarında 70 metre geri kosuyorsun birde hem teknik hem pasör hemde hızli oynamalarını bekliyoruz oyunda yanlıslık var pressi abartiyor çok asırı kisiyle gidiyoruz falan

Dombele zaha ziyech bunları göndermemiz lazım. Solbek den önce hücumda etkili isime ihtiyacımız var biri 10 numara biri sol kanat

Bizimkisi press falan degil böyle press yapamazsın titanlarla oynamıyoruz 7 kisi gidiyor basıyor oradan çıktıklarında 70 metre geri kosuyorsun birde hem teknik hem pasör hemde hızli oynamalarını bekliyoruz oyunda yanlıslık var pressi abartiyor çok asırı kisiyle gidiyoruz falan
Bencede oylede amac onde baskiysa bunu kaanle ndombele zaha ziyechle hic yapamazsin sisteme gore oyuncu almamiz sart

Çok tekrara düştüğümün farkındayım ama temel sorun çözülmezse hep bir şeyler eksik ve aksak kalmaya devam edecektir...

4-2-3-1 sistemini oldum olası sevememiş ve yapay bulmuşumdur; buna uygun orta saha ve kanat oyuncuları bulmak zor olduğu için çoğu takımda diziliş tam öyle olmuyor, alt varyasyonlara kayıyor zaten...

Orta saha hattına çok önem veren, buna dair defalarca başlık açmış biriyimdir; şimdi de en az bir adet sağlam orta saha oyuncusu transfer edilmesini elzem görmekteyim. Lakin bu sezon için esas açmazın kanat oyuncularının profillerinden kaynaklandığı kanaatindeyim. Eldekiler bildiğimiz manada kanat oyuncuları olmadıklarından, geçiş oyununa da set oyununa müsait değiller. Kanat oyuncuları hem fiziken diri, hem skorer, hem de oyun kurma özellikleri gelişkin adamlar değilse, bu formasyonda diretmenin bir anlamı ve faydası yok...

İçlerinde bir tek Ziyech var oyun kurucu özelliğiyle bilinen, hatta Kerem yerine 10 numara oynamasını da o yüzden istemiştim ama gördük ki gayretli olduğu zamanlarda bile tam dediğim tarza uymuyor; onun tarzı da Kerem gibi kısa yoldan şut-orta-ara pası ile hedefe yönelik denemeler yapmaya dayalı...

Özetle; elde iyi bir 10 olup olmamasından değil, kanat oyuncularının kanat-forvet özellikli olmasından dolayı, en iyisinden iki orta saha ve solbek alınsa bile ortaya tatmin edici bir oyun çıkamayacaktır; dolayısıyla 4-3-3 e geçmek kaçınılmaz bir zorunluluktur diye düşünüyorum...

Barış Alper yeterli ama oraya bir de Levent Mercan çekip sağlamlamak lazım. Merkezede yabancı alabiliriz böylece.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vecino tekrar yoklanacak söylentileri de var x' de. Okan hoca hala istiyormuş.Bu sefer kimse laf etmez herhalde.

Tabiki de.. Ben kendi adima o gunde laf etmedim ancak sunu soyledim, hoca istiyorsa alinsin son dakika denk getirdik diye degil.

Sonuc olarak, hocanin takimi ve ounun oynatacagi oyuna uygun isimler alinmali. Sunu diyebiliriz de, Angelinho'yu da istedi sonuc ortada... Umarim bu sorun tekerrur etmez, eger istedigi ve takima/sisteme uygun oldugunu dusundugu isim o ise, alinsin ve sonuclarini sezon sonu goruruz. Isimler onemli degil, 2000'de isimlerle kazanmadik 2012'de de isimlerle ilerlemedik sadece.. Neyse, hoca/teknik ekip bilir onlara guvenmek zorundayiz. Ancak bunun da sorumlulugu olacaktir.

Kuzey Afrikadan futbolcu alinmaz. Tarihinde bir tek profesyonel cikaran yerdir orasi ( Salah). Gerisi duzenbaz ordusu.

Davinson harici sene başı yaptığımız hiçbir transfer %100 tutmadı ama ligde zirvedeyiz, şlde 3 tur geçip gruplarda 3. olduk. Okan hoca'nın ne kadar iyi bir hoca olduğunun göstergesi bu durum. Artık yıldız işini geçip takıma aidiyet sağlayacak ama aynı zamanda belli bir kaliteye sahip oyuncuların peşinden koşmamız lazım geçen seneki Rashica gibi. Ziyech şl şampiyonluğu yaşamış bir adam+arap aidiyet sağlama ihtimali çok düşüktü zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt