- 3 Haziran 2015
- 53.924
- 61.928
- 3.963
Aksama napcan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncunun değiştirdiği oyundan bi cacık olmaz o olmadığında bişey oynamadığın ortaya çıkar
Bak kayseri bjknin önünde ve oyun olarak da daha iyi ,bjk amir gedson chamberlainle,kartal kemen ve karimili kayseriden daha kötü oynuyosa sence bjk oyuncuyu mu değiştirmeli oyunu mu ?
Geçen sene ligdeki kötü rakiplere karşı toreira sergio midsjo berkanla zar zor diş geçirdik
Bu sene daha da kötü rakiplere karşı toreira ndombele sergio kaan ve demirbayla yine zar zor diş geçiriyosan burda durup durum tespiti yapacaksın
Yani tüm tedavi o gitsin bu gelsinle olmuyo senin dediğin çözüm sadece yarabandı
engellendi o zamanBu hesap kolpaci ve Galatasarayın oyuncularına düşman bir hesap engelledigim sayılı Galatasaray hesaplarından.
Icardi özel hayatı yüzünden o durumdaydı oradayken.
elindeki para ile ne alabileceğimiz önemli. Erden, son gün limit açıldı dediKatılmıyorum.Evet özel hayatı calkantili olabilir.Ama oynamamasınin en büyük sebebi PSG kadrosudur.ilk başlar zaten yeterince de oynadı.
Kesinlikle o zamanki güncel durumu alınmasına engel değildi.
Konu çok fazla dağıldı.
Benim söylediğim çok basit ve net.
Bizim kadroda orta sahada torreiranin yanına koyacağımız ilk 11 olarak düşündüğümüz oyuncu varmı?
Kim kaanai,keremi,ndombeleyi ilk 11 oyuncusu olarak görüyor.
Buraya iki oyuncu lazım diyorum.
Aksama napcan
Plan proje yok be Kemalim, sen
Su an banyodayimPlan proje yok be Kemalim, sen
Nevzat bir kez olsun bu sene haklı çık şu dediklerin olsun sol bek, orta saha, 10 numara gayet ideal 3'lü herkes bunu istiyor.
Bir ortasaha bir solbek kesin alınacak zatende 10 numara hiç isim çıkmadı pek sanmıyorum.Nevzat bana çok itici geliyor ama şu yaptiği haberin doğru olmasını çok istiyorum.Bizim yapmamız gereken operasyon tam olarak bu.Ve net olarak bizi ligde şampiyon yapar avrupada kupanın favorilerinden oluruz.
11 OcakTransfer dönemi resmi olarak nezaman basliyor? Bu ziyech araplar alsa acaba biz bu isdenne kopaririz?
Ulan gene miOrta sahaya en az 3 tane net adam lazım tam bi kara delik