Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada devre arasında yapılacak takviyeler ile seviye atlama imkanının çok zor olduğunu ve takımın genel sorununun, eksik bölgelere yapılacak takviyelerden çok, mevcut adamlardan maksimum verim almak zorundalığı olduğunun farkında olarak, EKSİK EKSİKTİR diyorum.

bence takımda eksik mevkilerden ziyade, hiç transfer yapmasak dahi, kerem, icardi ve zaha'nın verimini arttırmak bile bu takımı ciddi noktaya getirir.

ancak yine de bu takımın bazı noktalarında kabak gibi oyuncu eksiği olduğunu vurgulamak istiyorum. bunun adı transfer obezliği değildir bana göre. ha devre arası olur ha sezon sonu olur fakat eksik eksiktir.

şimdi adım adım gidelim.

1- sağ bek yedeği:

takımın as sağ beki kim? boey. memnun muyuz, memnunuz. ancak yedeği var mı? yok. yalan mı? şimdi sağ bek yedeği isteyince transfer obezi mi olunuyor? hayır. çok aşırı elzem bir eksik değil, giderilmesi sezon sonuna da bırakılabilir belki ama kaan ayhan ile 3 mevkiyi yedekliyoruz yani bu çok sağlıklı bir şey değil bence. yine de sezon sonuna da bırakılabilir bu transfer.

2- sol bek:

takımda şu an sol bek orijinli tek oyuncu var o da kazımcan. angelinho net olarak gitti. bakın işin seviye kısmını da geçtim, avrupa ligi, lig ve kupa'da hedef oynayan bir takımın sadece 1 (yazı ile bir) adet sol beki olması problem değil mi? bunun mevcut oyuncudan verim almak, sistem vs ile ilgisi yok. matematik olarak da net bir sol bek oyuncusuna ihtiyaç var. hem de kırmızı alarm ile. orijin mevkisi sağ açık olan, hiçbir aşamada bek oynama eğitimi almamış bir oyuncudan sol bek devşirmeye çalışıyoruz. kırmızı alarmlı eksik.

3- orta saha:

takımın yarayan kanası. hatta belki de kanayan yarası. oliviera sezonu kapattı. ndombele gönderilecek deniyor. kim kalıyor geriye? sadece kerem demirbay. torriera'yı yine süper yedeğimiz kaan ayhan ile yedekliyoruz okey ama, 8 numara mevkisinde de net şekilde problem var. hatta bence diğer tüm eksiklerin içinde, devre arasında net olarak bütçe açılıp müdahale edilmesi gereken en önemli eksiğimiz. kırmızı alarmlı eksik.

4- on numara

mertens büyük saygıyı hak ediyor fakat 90 dklık oyuncu değil hepimizin malumu. icardi'nin arkasında tete-kerem-zaha-ziyech ile mertens'i sanırım sezon sonuna kadar kullanabiliriz. orta saha ve sol bek kadar elzem değil ama fırsat çıkarsa devre arası çözülebilir. yoksa sezon sonuna bırakılabilir no probs.

özet:

sadece iki transfere okeyim. iki transfer ne takım ahengini bozar, ne de obezlik olur.

sol bek ve 8 nooo plss...

devre arası alınıp hedeflere katkıda bulunan oyuncu örneği aslında bizim ligimizd eçok

ilk aklıma gelenler

nobre ribery ernst filan

eksiklerin ne olduğu konusunda sana katılıyorum ama benim korkum hepsini kapatmak isterken her birinin kalitesinden ve niteliğinden taviz vermek

şu an halihazırda kaliteli kadromuz varken bu kış dönemini 1 bilemedin 2 takviye ile geçirip bu takviyeleri de verebileceğimiz en maksimum bonservisle halledelim

bonservis bütçemizi 4e bölmektense bu daha doğru geliyor bana

Yedek sağ bek de elzem. Şansımıza Boey sakatlanmadı ama bir takımda her bölgedre 2 oyuncu olmalı en az

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni messi echeverri yi City kapmış hemde 25 milyona Arda güleri alacağına bunu alaydın ya salak Real.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zannımca Bjk gene genç gurbo yerli avına çıkacak Bilic öncesi Aybaba dönemi gibi. O yüzden kaliteli genç gurboları bunlara bırakmadan çözmek lazım. İlk transferimiz bu doğrultuda haberlerden de anladığım kadarıyla genç gurbetçi Berkay Yılmaz olacaktır. Ki bildiğim kadarıyla Okan Hoca görüşüyordu bununla Bjk’de istiyordu

Bu kim alıp yerine barışı oynatacağımız çocuk mu.
İnşallah fener yada beşiktaşa gider de en azından bir geleceği olur. Aklı varsa da hiç bu ülkeye gelmez 2 sene sonra taraftarın ah vah diye ağlamasına sebep olur.

kale:
muslera
günay

sağ bek:
boey
transfer

sol bek:
transfer
kazımcan

stoper:
sanchez
boey
nelsson
kaan

ön libero:
torriera
kaan
eyüp

merkez orta saha:
transfer
demirbay
transfer

sağ kanat:
tete
barış

sol kanat:
zaha
kerem

on numara:

transfer
mertens

forvet:
icardi
bakambu
halil
berkan geri dönerse orta sahada 1 alternatif daha olur. forvet arkasina iyi bir oyuncu almamiz gerekiyor, o adam tutarsa kerem ve icardi ile birlikte 3 oyuncu banko. 4.oyuncuyu takim icinden buluruz bir sekilde. sol bek ve 8 eksikligi bariz ortada, onu artik herkes biliyor. sag beke yerli yedek getirmek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt