Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne arsası ulanBanane kardeşim arsa satsınlar ne güne duruyolar
Saydığınız adamların bonservisleri toplam 40 milyon euro tutar yedeğe 40 mi gömelim?Yav gidin forvet arkasına can uzunu getirin sağ bek yedeği zeki çelik sol bek yedeği berkay yılmaz orta saha aşternatif salih özvan yerli sorununa kökten çözüm
Bunu da mı ben söylim ula
3 orta saha gelmeli.
As 8
As 10
Yedek 8 Badou
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen dogrularla saplarken boyleyim abiSchjelderup’un Benfica’ya total maliyet 15 m euro. Yıldız almayalım ama GS seviyesi olsun denilen potansiyelli adamların maliyet de 10 m euro.
Her şey öyle kolay sanıyorki taraftar, Ferdi ile Boey övüp yeaa bunlar nasıl bulunamaz diyorlar. Ferdi fenerde 4 sene sonra 11 oyuncusu oldu, Boey ise takımdan gönderilecek diye kadro dışı bırakılan bir adamdı bir sezon sonunda. Şans eseri takımda kaldı ve adapte oldu.
Mevzunun yıldız ya da potansiyel almak değil, oynanmak istenen sisteme uygun oyuncu almak olduğu da çok açık.
Angelino alıp ya ben set oynamıcam diyemezsin ya da 433 kanatları alıp önde boş hücumlarla topu kaptırdığımızda geriye koşun diyemezsin.
Üstüne hak, hukuk, sözleşme, tazminat varken öyle söylendiği gibi 3 ayda istenileni vermedi diye oyuncu gönderemezsin.
Az aklı selim olmayı öğrenir umarım herkes bir gün.
Domuz gribi salgını var rtaş kendine dikkat et@Melih Peker @Hekim Aslan merhaba hekimlerim, influenza geçirmiş bulunmaktayım. Vücutta tarif edilemez yorgunluk bıraktı. Öneriniz olur mu?
Dembele gelmedi dahaTransfersizlikten çıldırdım
Başka birseyden çıldırmış olman daha olası gibiTransfersizlikten çıldırdım

Onu geçirdim zaten rtaş eyvallah. Covid bunun yanında çerezmiş resmen ben böyle bişey görmedimDomuz gribi salgını var rtaş kendine dikkat et
Nöbete Burcu Özberk fotosu at da keyfimiz yerine gelsin.Başka birseyden çıldırmış olman daha olası gibi![]()
Ziyech'in kalma olasılığı bu haber sonrası artmıştır.
DJGDHGAHGFHAFHSGHFDG
günün şakası taner karamandan gelior.