- 17 Eylül 2018
- 20.396
- 23.321
- 1.983
Ekli dosyayı görüntüle 229624
Hocamı yine forvetsiz bırakmışlar
Jeremy Jeff diye forvet mi olur anasini satayim
İstatistikleri fena değil ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 229624
Hocamı yine forvetsiz bırakmışlar
Jeremy Jeff diye forvet mi olur anasini satayim
2-3 saat önce yedim. Nereden içine doğdu yoksa bizim evde mi yaşıyonEn son ne zaman ıslak kek yedin
Afiyetler dilerim Bende şuan yiyorum2-3 saat önce yedim. Nereden içine doğdu yoksa bizim evde mi yaşıyonaz sonra bir daha yiyeceğim dolaptan çıkardım
derin naci2-3 saat önce yedim. Nereden içine doğdu yoksa bizim evde mi yaşıyonaz sonra bir daha yiyeceğim dolaptan çıkardım
Instadan gördümsatılık mı?
Bu motz sürekli yemek paylasiyo,keramettin abi bana nutellali fındığı ve pitza konuşmayı yasaklamıştı pandemi donemi.neden buna engel olmuyo keramettin abikonu mumbar dolmasına dönmüş
Gerekli müdahaleler ivedilikle yapılmalıkonu mumbar dolmasına dönmüş
Genduzi iti gelecek galiba
Gerekli müdahaleler ivedilikle yapılmalı
nutellalı fındık ve pitza dışında başka bir yasak bildirilmedi bize sergenimBu motz sürekli yemek paylasiyo,keramettin abi bana nutellali fındığı ve pitza konuşmayı yasaklamıştı pandemi donemi.neden buna engel olmuyo keramettin abi
Keramettin abi ile olan abi- kardeşlik münasebetine yeni bir bakış acisi getirmem gerekiyor şimdinutellalı fındık ve pitza dışında başka bir yasak bildirilmedi bize sergenim
Gelmesi gereken bir it gözüyle bakmışımdır her zamanGenduzi iti gelecek galiba