Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GC_1yMcXwAEyuEm

Spinazzola Roma'da çok iyi çıkış yakalamıştı fakat Milli Takım'da aşili tendonu koptu. En formda dönemine girmişken 10 ay neredeyse 1 yıl top oynamadı. Döndüğünde de sıradan bir oyuncuya dönüşmesi az çok normal yaşı da ilerledi.

Pozisyon bilgisi vs. iyidir ama valla bu tip oyunculardan artık uzak duralım. Okan Hoca bu oyuna devam edecekse genç dinamik oyuncular bulmamız lazım. Hatada yapsa onları sonuna kadar desteklemek lazım. Zaten bizim taraftarın yapamadığı şey de bu ama alacağımız genç dinamik oyuncular inşallah Boey gibi bir karakter çıkar, yılmaz savaşır diye umuyorum.

Boey'e o yaz yapılanları çabuk unuttunuz. Adamı yok pahasına göndermeyi geç topçu değil muamelesi yapıyordu taraftar.

Spinazzola gibi adamların peşinde koşmayalım lütfen yönetim

Spinazzola Roma'da çok iyi çıkış yakalamıştı fakat Milli Takım'da aşili tendonu koptu. En formda dönemine girmişken 10 ay neredeyse 1 yıl top oynamadı. Döndüğünde de sıradan bir oyuncuya dönüşmesi az çok normal yaşı da ilerledi.

Pozisyon bilgisi vs. iyidir ama valla bu tip oyunculardan artık uzak duralım. Okan Hoca bu oyuna devam edecekse genç dinamik oyuncular bulmamız lazım. Hatada yapsa onları sonuna kadar desteklemek lazım. Zaten bizim taraftarın yapamadığı şey de bu ama alacağımız gençler işte Boey gibi bir karakter çıkar, yılmaz savaşır diye umuyorum.

Boey'e o yaz yapılanları çabuk unuttunuz. Adamı yok pahasına göndermeyi geç topçu değil muamelesi yapıyordu taraftar.
evet.
hayri cund'un bir yorumunu unutamıyorum kendisi ile ilgili.
sağ bek luyindama demişti boey için :ddd

evet.
hayri cund'un bir yorumunu unutamıyorum kendisi ile ilgili.
sağ bek luyindama demişti boey için :ddd
Hepimizin ara ara karavana yorumları oluyor o sorun değil bence. Sorun taraftar geneline yayılınca başlıyor. Mesela şu an Nelsson'un içine düştüğü durum gibi... Tribünde herkes sövüyor topu ayağına aldığında hay huy hiç eksik olmuyor. Buna bir çözüm bulmak lazım. Adamların özgüvenlerini yerle bir ediyorlar.

yemin ediyorum dedin yahu. hatta ben de sana layk verip hak vermiştim. zaten eleştirmek için yazmadım, hepimizi yanılttı. geçmişe yönelik araştırıp bulamayacağım, teknik olarak daha haiz arkadaşlar çok istersen bulurlar.

Hepimizin ara ara karavana yorumları oluyor o sorun değil bence. Sorun taraftar geneline yayılınca başlıyor. Mesela şu an Nelsson'un içine düştüğü durum gibi... Tribünde herkes sövüyor topu ayağına aldığında hay huy hiç eksik olmuyor. Buna bir çözüm bulmak lazım. Adamların özgüvenlerini yerle bir ediyorlar.
yok sorun değil tabi yahu. ben de öyle düşünüyordum ilk başlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt