- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Gerçek ismime çevirir misin beni üstad sevmedim bu ismi kendi kisiligimi bulamadimJosé Edwin, Netflix, HBO, Amazon Prime, sec begen guzel diziler var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçek ismime çevirir misin beni üstad sevmedim bu ismi kendi kisiligimi bulamadimJosé Edwin, Netflix, HBO, Amazon Prime, sec begen guzel diziler var.
Erden başkanın yıldız isim takıntısı bitirecek biziJorginho mu kaldı be
Yıldız isim tarafında değilim. Profili uymuyorErden başkanın yıldız isim takıntısı bitirecek bizi
Erman Hocamın zamanında dediği gibi:Erman hocam hıyar derdi daha komik olurdu
17 yaşında. Alamazsın![]()
Lucas Bergvall - Oyuncu profili 2023
Lucas Bergvall, 17, İsveç ➤ Djurgårdens IF, 2022'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 2 Şub 2006, , İsveçwww.transfermarkt.com.tr
Biz neden oynamadik biliyor musun?hafta içi maçlar oynanmalıydı ispanya oynuyor
oynasalar 3-5 veren çıkar zaten 17-19 yaş arası performans verene avrupalı acımadan para saçıyor zaten. Bizde de saçma bir algı var illa 34 yaşına falan gelecek çok iyi performans gösterecek bizde 8-10'a satacağız.Genc oyunculara forma sansi vermek sart.
![]()
Aurèle Amenda - Spielerprofil 25/26
Aurèle Amenda, 22, aus Schweiz ➤ Eintracht Frankfurt, seit 2023 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 8,00 Mio. € ➤ * 31.07.2003 in Biel/Bienne, Schweizwww.transfermarkt.de
Herif son 1 sene icinde 30 kere ilk 11 de baslamis ve Frankfurt simdi 8-10 milyon arasi üstüne ekstra bonus verip alacakmis bu cocugu. Bizde Efe, Ali Turap mi artik kim en yetenekli cocugu yukari cekip biraz oynatsak, direkt isteyenleri olur zaten.
Bir 4.lük var