- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçek ismime çevirir misin beni üstad sevmedim bu ismi kendi kisiligimi bulamadim
hem yumruk yüzünden ertele hem süper kupa oynama hem boşluğu bay geç işte tffhafta içi maçlar oynanmalıydı ispanya oynuyor
Bu önemli değil ki açıldıktan 10 gün sonra da aynı muhabbet dönecek. Planlama yapmak için engel değil bu. 1 ay transfer var diye o süre içinde bazı hamleleri yapmak zorunda değilsin.Transfer sezonu daha açılmadı.
aynenBu Fbliler sürekli Ferdi'yi Chelsea-Liverpool gibi takımlar istiyo diye haberler yapıyolar.Şimdi de Milan istiyo diye haberler yapmaya başlamışlar.Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynayan Boey'i almayan adamlar Uefa Avrupa Konferans Ligi'nde oynayan 1 futbolcuyu almakiçin mi kapışacaklar yav
Ezbere yorumlari birakalim lutfen, 3luye donsek bu adam yine performans veremeyecek. Problem gotunu kaldiramamasi tamamen.Angelino kötü topçu değil iyi topçu iyide bir sol bek ancak bu adam 4 lü sistemde hiç bi zaman verimli olmamış en iyi oynadığı yer 3-4-3 solu olmuş hep bizim sisteme uymadı yani adam
Bakasetası biz alsak herşey çözülür, başka transfere gerek de kalmaz
Tm ye göre geçen sezon 1 gol 12 asist yapmış adam kesinlikle boş bir topçu değil ancak geldiğinden beri dikkatimi çeken husus Angelino da icardi givi kilo problemi var benceEzbere yorumlari birakalim lutfen, 3luye donsek bu adam yine performans veremeyecek. Problem gotunu kaldiramamasi tamamen.
Kral boyle desen daha dogru olur.Tm ye göre geçen sezon 1 gol 12 asist yapmış adam kesinlikle boş bir topçu değil ancak geldiğinden beri dikkatimi çeken husus Angelino da icardi givi kilo problemi var bence
panathinakostan cok bütcemiz oldugu kesinBakasetas gayet iyi topcu alalim isterdim