Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leicester City T.D Enzo Maresca: "Yunus Akgün'e daha fazla süre vermek istiyorum ama İngiliz futboluna alışması gerekiyor. Yunus oyun ritmine ayak uydurmakta biraz zorlanıyor. Muhtemelen Türkiye'de oyun ritmi biraz daha düşüktü."

Ben yönetimin oluşan tepkiler üzerine mecburen çekilmek zorunda kaldığını düşünüyorum. Galatasaray yönetiminin devleti siyasi krize sokmak isteyeceğini zannetmiyorum. İptali planlayan krizi de planlamış.
Herkes inanmak istediğine inanıyor nasılsa.

Adamlar bunu bile linç ediyor yav. Taraftar zaten kulüp Zahayla Ziyechle ilgili hiçbir şeyi haber vermediği için homurdanmıyor mu? Millet burada blurlu fotoğraftan Davinsonu seçmeye çalışıyor. Kulüpteki iletişimsizliği eleştireni linçliyorlar.

Berk %100 haklı.

Berk Göl'ün işi haber almak zaten. İşini yapamadığı için Twitter'da isyan etmek değil. %100 haksız.

kulüp açıklama yapmadıkça komplo teorilerinin sınırsız olarak üretilmesi çok doğal , kimse kimseye kızmasın.

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir.

Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir.

bizim kulupde birşeyler iyi gitmiyor adını koyamıyoruz sadece ama bir sorun var şu açıklamaya bak ''bir süre'' ne lan!!!!

Hiçbir muhabirin sporcuların sağlık verilerine ulaşmak gibi bir işi yok. Bunu yapacak kişiler kulüp yetkilileridir.
Kim demiş yok diye? Sabah akşam Icardi'nin topuğuyla ilgili yaygara koparanlar farklı meslek mi yapıyor? Habercinin görevi bilgiye ulaşmaktır. Kulüp haber servis etmiyor diye Twitter'da ağlamak değil. Bizden ne farkı kalacak bu şahsın o zaman.

6 ayligina kiralik bir santrafor alinmali diye dusundugumu daha once belirtmistim. Rekabet iyi olacak forvet hattinda Icardi haric bir striker yok cunku. En azindan eli ayagi duzgun , kale onunde sicmayan ve fazla maas almayan birini mesela.

Kim demiş yok diye? Sabah akşam Icardi'nin topuğuyla ilgili yaygara koparanlar farklı meslek mi yapıyor? Habercinin görevi bilgiye ulaşmaktır. Kulüp haber servis etmiyor diye Twitter'da ağlamak değil. Bizden ne farkı kalacak bu şahsın o zaman.
İşte kulubün açıklamadığı sağlık problemini açıklamak yaygara olduğu için herkesin beklentisi kulübün bir şey söylemesi.

Adamın özellikle doğru söylediği husus şu: herkes kulüpten açıklama bekliyor. Kulüp bir şey demedikçe taraftar futbolculara bileniyor, bin türlü dedikodu çıkıyor. yok maaşını alamıyor yok müzmin sakat filan. Adam bir taraftar olarak bundan rahatsız olmuş hepimizin olduğu gibi.

Bu Hakan hoca ne ballı ne şanslı 1 adam yav :D Bizi her yendiğinde tam kadro kadro değildik İstanbul'da oynanan maçlarda.1 maçta 8-10 tane eksik vardı diğerinde de yeni transferler ilk 11 değildi.An itibariyle sıkıntılı 1 maç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt