Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.816
- 23.365
- 3.723
Moda girelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes inanmak istediğine inanıyor nasılsa.Ben yönetimin oluşan tepkiler üzerine mecburen çekilmek zorunda kaldığını düşünüyorum. Galatasaray yönetiminin devleti siyasi krize sokmak isteyeceğini zannetmiyorum. İptali planlayan krizi de planlamış.
Adamlar bunu bile linç ediyor yav. Taraftar zaten kulüp Zahayla Ziyechle ilgili hiçbir şeyi haber vermediği için homurdanmıyor mu? Millet burada blurlu fotoğraftan Davinsonu seçmeye çalışıyor. Kulüpteki iletişimsizliği eleştireni linçliyorlar.
Berk %100 haklı.
Hiçbir muhabirin sporcuların sağlık verilerine ulaşmak gibi bir işi yok. Bunu yapacak kişiler kulüp yetkilileridir.Berk Göl'ün işi haber almak zaten. İşini yapamadığı için Twitter'da isyan etmek değil. %100 haksız.
Kim demiş yok diye? Sabah akşam Icardi'nin topuğuyla ilgili yaygara koparanlar farklı meslek mi yapıyor? Habercinin görevi bilgiye ulaşmaktır. Kulüp haber servis etmiyor diye Twitter'da ağlamak değil. Bizden ne farkı kalacak bu şahsın o zaman.Hiçbir muhabirin sporcuların sağlık verilerine ulaşmak gibi bir işi yok. Bunu yapacak kişiler kulüp yetkilileridir.
İşte kulubün açıklamadığı sağlık problemini açıklamak yaygara olduğu için herkesin beklentisi kulübün bir şey söylemesi.Kim demiş yok diye? Sabah akşam Icardi'nin topuğuyla ilgili yaygara koparanlar farklı meslek mi yapıyor? Habercinin görevi bilgiye ulaşmaktır. Kulüp haber servis etmiyor diye Twitter'da ağlamak değil. Bizden ne farkı kalacak bu şahsın o zaman.
Hocam haber alamamasına rağmen kolpalamasını mı tercih edersin. Yapıcı bir iletişim kurmuş nesine linçlicezBerk Göl'ün işi haber almak zaten. İşini yapamadığı için Twitter'da isyan etmek değil. %100 haksız.