- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Zaniolo'yu almayacaklarsa geri göndersinler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alacaklar.Zaniolo'yu almayacaklarsa geri göndersinler.
Zaniolo'yu alırlar Avrupa Şampiyonasıda var zararda çıkmazlar.Zaniolo'yu almayacaklarsa geri göndersinler.
Evetkeremi severmisin
Sene başı duba gibiyken zaten ona rağmen sürekli zımbalıyordu şimdi sene başına göre daha fit ama top kontrolleri, vuruşları, sıçramaları, ivmelenmesi bunların hiçbirini yapamıyor ayağına vurdukları iğne ya komple uyuşturuyor hissetmiyor başka açıklaması yok.![]()
Nasıl bir beklenti vardı? Videosu filan mı bekledin?Anımsadım biraz da hemen sönmüştü haberler
Saminin beğendiği adamlar genelde fos çıkıyor neden@Sami Karakoç teaci sana laf atıyor gibi ahbab
Yok yav yeni hatırladım alper admin söyledikten sonra aklımdan gitmiş mevzuNasıl bir beklenti vardı? Videosu filan mı bekledin?
Raşit i beğeniyordu. Gayet iş yaptı bizdeSaminin beğendiği adamlar genelde fos çıkıyor neden
Form düşüklüğü değil adam güçsüz kosamiyor.1 ay dinlense duba gibi olur gelirdi ne zimbasi , her futbolcularin inisi cikisi olur sezon basinda makine gibiydi , etmeyin eylemeyin bir kac maclik form dusuklugundan dolayi elestirmiyelim Umutcugum sen okumus adamsin etme
Konuşmak kolay sen de beğen de görekSaminin beğendiği adamlar genelde fos çıkıyor neden
ozur dilerimForm düşüklüğü değil adam güçsüz kosamiyor.
Öyle matahta topçu değil bana göre. Kötü değil ama ha bu bizim oyuncumuz diyemem ben. Saçma sapan pas kayıplarına sinir oluyordumRaşit i beğeniyordu. Gayet iş yaptı bizde
Halil dervisogluna hazır olozur dilerim