Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir yanlış hatırlamıyorsam Ndiaye 16 m euro'ydu o fiyatlara rahatlıkla görebilir 17-18 civarına kötü olmaz. Umarım yerine alınacak isimler özelinde doğru çalışmalar yapıyoruzdur.
Yerine stoper alınmasına da gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta Sanchez- Apo tandem yedek olarak Kaan var seneye Emin dönecek mesela yine Ross var.

bonservisli oyuncu almak icin satışmı yapmamız lazım ? bu limit vs olaylarını kimse cözemedi

Uefadan 3 oyuncu çıkartıp 3 oyuncu yazabiliyorsun. Nelsonu satarsan ya solbekten vazgeçicen ya alacağın 2 ortasahadan
Neden Nelsson'da gelen para ile genç iyi bir sol bek, iyi bir orta saha ve 10 no alınmalı. Sanchez, Apo, Kaan var mesela. Bir de alt yapıdan stopee koyarsın tamam seneye için Emin, Ross, Metehan dönecekler mesela.

Abdülkerim forvete atama bekliyor transfer dönemi açılana kadar forvete koyalım Sivas deplasmanı bir şansı hak ediyor. :asd:

Muslera
Boey - Nelsson - Sanchez - Kaan
Torreira - Ndombele
Tete - Demirbay - Zaha
Abdülkerim​

Yerine stoper alınmasına da gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta Sanchez- Apo tandem yedek olarak Kaan var seneye Emin dönecek mesela yine Ross var.
Yetmez. Bekler sağlama alınıp sağlam bir 6-8 de transfer edilmezse, Kaan' ı tek stoper yedeği olarak düşünmek hata olur; hangi birine yetişsin adam?..

Nelsson gitmese bile yerli bir stoper yedeği lazım hatta. Abdülkerim' in oynamadığı her maç yerli sıkıntısı ortaya çıkması muhtemel. Nelsson giderse, gerektiğinde çekinmeden sahaya sürülebilecek çapta bir stoper daha alınmalı. Ross' un, bu takımın oyuncusu olabileceğine dair herhangi bir olumlu veri yok...

Seko Fofana gelsin.

Ama kesin Afrika Kupasinda olmasin?

muhabirler transferle ilgili soru sormadılarmı yada benmi kacırdım

Berghuis çok ağır adam bizim taraftar çok söver bu arada.Bir de Ajax bırakmaz büyük ihtimalle.
Sanki Ziyech havada kanatlanip ucuyor her oyuncunun hizli olmasida gerekmiyor ghezzal cokmu hizli ama saglamken muazzam is yapti bu tip oyun kurucu kanatlar her sekil is yapar
Tete hizlida neye yariyor beyin yok bazi oyuncular yavas olur ama topu istedigin yere atar berghuis ta oyle bir oyuncu bilinmedik adam degil zaten izlemeyen yoktur

Mertens miladini doldurmus.

10 numara
8 numara
Sol.bek

Bunun disinda transfere gerek yok.

Sanki Ziyech havada kanatlanip ucuyor her oyuncunun hizli olmasida gerekmiyor ghezzal cokmu hizli ama saglamken muazzam is yapti bu tip oyun kurucu kanatlar her sekil is yapar
Tete hizlida neye yariyor beyin yok bazi oyuncular yavas olur ama topu istedigin yere atar berghuis ta oyle bir oyuncu bilinmedik adam degil zaten izlemeyen yoktur
Berghuis genç zamaninda bile deli istatistik yaparken watforda gitti adım bile atamadı doğru düzgün.Geri döndü yine deli istatistik yaptı ona rağmen kimse almadı.Bariz homesick bir adam buraya gelir 6 ay sonra ağlar ben ajaxa gidicem diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt