Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.338
- 5.333
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyisi var da oynamıyor işte.Berghuis'ten hiç emin değilim.Homesick aynı zamanda büyük ihtimalle.Topu yıkıyoruz zaten rakip kaleye bu tarz asistçi kaşar topçu lazım.
Aybaba-Feyyaz tandeminin kurabileceği bir kadro
naptı rengdaşBonucci Union Berlini karıştırıp gitti insallah Febe alir
Yerine stoper alınmasına da gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta Sanchez- Apo tandem yedek olarak Kaan var seneye Emin dönecek mesela yine Ross var.Olabilir yanlış hatırlamıyorsam Ndiaye 16 m euro'ydu o fiyatlara rahatlıkla görebilir 17-18 civarına kötü olmaz. Umarım yerine alınacak isimler özelinde doğru çalışmalar yapıyoruzdur.
Takım arkadaşlarıyla sorun yaşamıştı soyunma odasında baya ortalığı karistirmis son olarak Nenad Hoca fisini çekmiştinaptı rengdaş
Neden Nelsson'da gelen para ile genç iyi bir sol bek, iyi bir orta saha ve 10 no alınmalı. Sanchez, Apo, Kaan var mesela. Bir de alt yapıdan stopee koyarsın tamam seneye için Emin, Ross, Metehan dönecekler mesela.Uefadan 3 oyuncu çıkartıp 3 oyuncu yazabiliyorsun. Nelsonu satarsan ya solbekten vazgeçicen ya alacağın 2 ortasahadan
Yetmez. Bekler sağlama alınıp sağlam bir 6-8 de transfer edilmezse, Kaan' ı tek stoper yedeği olarak düşünmek hata olur; hangi birine yetişsin adam?..Yerine stoper alınmasına da gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta Sanchez- Apo tandem yedek olarak Kaan var seneye Emin dönecek mesela yine Ross var.
Bugün devşirmedik mi ki zaten? Bir vole bir kafa forvet gibiydiAbdülkerim forvete atama bekliyor.
Muslera
Boey - Nelsson - Sanchez - Barış
Torreira - Ndombele
Tete - Demirbay - Zaha
Abdülkerim
Goller dışında defansa yardım etti diyebilirizSanki Ziyech havada kanatlanip ucuyor her oyuncunun hizli olmasida gerekmiyor ghezzal cokmu hizli ama saglamken muazzam is yapti bu tip oyun kurucu kanatlar her sekil is yaparBerghuis çok ağır adam bizim taraftar çok söver bu arada.Bir de Ajax bırakmaz büyük ihtimalle.
Her sene var o kupa, yapacak birsey yok.bu seko fofana afrika kupasi'na gitti kardesim daha da afrikali adam yazmayin.
2025'te yine afrika kupasi var bu arada.
Berghuis genç zamaninda bile deli istatistik yaparken watforda gitti adım bile atamadı doğru düzgün.Geri döndü yine deli istatistik yaptı ona rağmen kimse almadı.Bariz homesick bir adam buraya gelir 6 ay sonra ağlar ben ajaxa gidicem diyeSanki Ziyech havada kanatlanip ucuyor her oyuncunun hizli olmasida gerekmiyor ghezzal cokmu hizli ama saglamken muazzam is yapti bu tip oyun kurucu kanatlar her sekil is yapar
Tete hizlida neye yariyor beyin yok bazi oyuncular yavas olur ama topu istedigin yere atar berghuis ta oyle bir oyuncu bilinmedik adam degil zaten izlemeyen yoktur