Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence şu anki rotasyonda orta saha eksikliğimiz çok elzem değil. Sezon sonuna kadar götürebilecek bir ekip var. Ama 10 numara lazım.
Dediğin gibi 10 numara 8 numaradan da öncelik ama net 10 nunara, 8 numara ve sol bek lazım. 3 nokta transfer sadece, yine gidip gereksiz bir sürü adam almaya gerek yok

Dediğin gibi 10 numara 8 numaradan da öncelik ama net 10 nunara, 8 numara ve sol bek lazım. 3 nokta transfer sadece, yine gidip gereksiz bir sürü adam almaya gerek yok
Abi 8 çok şart gözükmedi bana ne yalan söyliyim. Lucas'ın garanti olduğu bir sistemde yanına potansiyel 4 adam koyabililiyoruz şu an 5.ye yer ve gerek var mı?

Abi 8 çok şart gözükmedi bana ne yalan söyliyim. Lucas'ın garanti olduğu bir sistemde yanına potansiyel 4 adam koyabililiyoruz şu an 5.ye yer ve gerek var mı?
Hepsi vasatın biraz üstü ama. Uefada ileriyi hedefliyorsak torreira yanına o seviyeye yakın bir adam şart bence. Ha bu takım ideal sol bek 8 nunara ve 10 numara performansı olmadan da şampiyon oldu ama, böyle bir kadro kurmuşken bu zayıf noktaları da güçlendirip yenilmez hale gelebilme ihtimalini değerlendirmeliyiz.

10 no için şu Paok'tan genç Yunan 10 no yada Fabian Rieder(şan bulamıyor )iyi olabilir gibi.

Erman ve reha algıya devam edin koçum, ali babanız iyi mamalıyor demek sizi

Yönetim değil sadece bizim topçularda da iş yok.Hicbir şeye itiraz etmiyorlar.Bugun sivas-Kayseri maçında mesela sivasli oyuncular rehin aldı resmen hakemi

Sansimiza Istanbulspor ve Karagümrük maclari hafta icine denk geldi. 2.Istanbulspor ve ic sahadaki Hatay maci da hafta ici oynanacak gibi duruyor. Sivas'i bu hafta ici deplasmanda yenersek sonrasinda Avrupa deplasmanindan dönüste ligde deplasmana gitme durumu da yüksek ihtimalle olmayacak. Gecen sene Basaksehir deplasmanina cikmadan önce onlar Giresun'a fark basip bize puan farki yapip baski altinda puan kaybetmemizi bekliyorlardi. Ortam yine ayni. Sivas kritik.

Önce Erman Toroğlu, Reha kapsar ve rasim ozan üçkağıtçının bir yerlerden talimat aldığı çok belli

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakat bir durum gerçekten. Ülke medyası bir olmuş saldırıyor.
Süper kupa ile alakası olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt