- 23 Temmuz 2011
- 75.518
- 51.046
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fetih edecegiz allahın izniyleTerim Yunanistani Türklerle doldurmaya kararli
Bu gidişle zaten Tottenham geri dönmesin istiyordur 1 senelik sözleşmesi kalacak o kadar maaşını ödememek için üste bize para verebilir.bonservissiz bize gelsin
Bu sezonun en güzel yanı bu yönetimden kurtulmak olacak ,erdende bırakıp gider ailesiyle ilgilenir umarım beş para etmez liselilerle birsey olmayacagini görmüştür
Rakibin yöneticileri aleni hergun saldırıyor bizimkiler maçlara bile gelmiyorlar
Tek şartla, Kilo ver ve çevikliğini arttır
Dün kerem kalenin içinden yine skorbord'u vurunca aynen böyle yere yığıldık
benım cektıgım acıyı düsün dostumDün kerem kalenin içinden yine skorbord'u vurunca aynen böyle yere yığıldık
Tarif eder misinbenım cektıgım acıyı düsün dostum
pipin fermuara sıkışır yaTarif eder misin
Durpipin fermuara sıkışır ya
bu yönetimde yapacakmı şüpheliyim laf var ama icraat yok gibi birşey ,bankalar birliginden cıkacaz dendi o da yokElimizdeki projeleri bu yönetim dışında kimse bitiremez. Ülke yönetimine yakın olan Dursun ile devam etmeliyiz.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Su yorumu kuslar yapsa anca yapar derdim. Halim sen yapma bari kac yillik Galatasaraylisin yaptigin su yorum baya fail. Daha gecen gun sana soyledim ben 30 yildir super bir yonetim hatirlamiyorum diye, belki bir donem Unal Aysal yonetimi diyebiliriz onun disinda kimler varmis yonetimlerde hep biliyoruz, hangisi kusursuz olmus ? . Ekibi yenilesin dersin anlarimda bu yonetimin yerine sezon sonu daha iyisi gelecek diye beklersen baya naifsin maalesef. En son secimlerde kimler aday olmus onlari da gorduk.Bu sezonun en güzel yanı bu yönetimden kurtulmak olacak ,erdende bırakıp gider ailesiyle ilgilenir umarım beş para etmez liselilerle birsey olmayacagini görmüştür
Rakibin yöneticileri aleni hergun saldırıyor bizimkiler maçlara bile gelmiyorlar
Alper haklısın biliyorum fazla acımasız ve sert yorum farkındayım ama karşı tarafın hergun yaptığı pislikler ve buna karşı bizimkiler iki kelime dahi edememesini kabul etmiyorum ben ,bunun bahanesi olamaz fiili birsey yapamasan bile çık konuş algiylayuruyor bu işler umarım.ben haksız çıkarım ve sene sonu şampiyon oluruz ama gidişat iyi degilSu yorumu kuslar yapsa anca yapar derdim. Halim sen yapma bari kac yillik Galatasaraylisin yaptigin su yorum baya fail. Daha gecen gun sana soyledim ben 30 yildir super bir yonetim hatirlamiyorum diye, belki bir donem Unal Aysal yonetimi diyebiliriz onun disinda kimler varmis yonetimlerde hep biliyoruz, hangisi kusursuz olmus ? . Ekibi yenilesin dersin anlarimda bu yonetimin yerine sezon sonu daha iyisi gelecek diye beklersen baya naifsin maalesef. En son secimlerde kimler aday olmus onlari da gorduk.
Yonetime 2 tane is bilen ve daha dogrusu konusmayi bilen , medya'yi yonlendirmesini bilen adam alinsa yeterli. Zaten en buyuk problem bu. Dogru duzgun iletisim/bilgilendirme yapan yok, ozellikle futbol takimini direk ilgilendiren konular icin. Diger yandan da senin dedigin gibi saldiriya gecen muhabirler/baska takim yoneticilerine karsi cevap verebilecek biri yok. Bunlari bulsalar yeterli, zaten o zaman Erden Timur'da daha rahat calisma imkani bulur. Baskanin zaten fazla on planda olmasina gerek yok, o arka planda gereken kapilari aci versin isini yapmis olur.Alper haklısın biliyorum fazla acımasız ve sert yorum farkındayım ama karşı tarafın hergun yaptığı pislikler ve buna karşı bizimkiler iki kelime dahi edememesini kabul etmiyorum ben ,bunun bahanesi olamaz fiili birsey yapamasan bile çık konuş algiylayuruyor bu işler umarım.ben haksız çıkarım ve sene sonu şampiyon oluruz ama gidişat iyi degil