Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
Kolpa da olsa hoşuma gitti Türk kızlarına para yedirip g.tlerini kaldırmamak lazımKolpalara gelmissin rtas ifbnin algı haberi bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpa da olsa hoşuma gitti Türk kızlarına para yedirip g.tlerini kaldırmamak lazımKolpalara gelmissin rtas ifbnin algı haberi bu
Berkan geri döndügüne göre belhanda+ndiaye yapalim tam olsun
Evet, onlar da var ama emin degilim. Yavas diye istemeyebilirler
bugün alman skyda italyan haberlerinde muhabir
napoli salzburgun sırp stoperini istiyor o olmazsa totdan sanchezi alabilir dedi ( burasını pek anlamadım sanchezi biz bonservisle almadıkmı????!) niye totdan alıyormuş bizden alması gerekiyor?!
ya bilgisi yok veyahut sözleşmede bir alicengizmi var?!
Bizde kiralik sanıyordur enayiler. Ndombele ile karistirmistir kiralik olani sanchez sanmıştırbugün alman skyda italyan haberlerinde muhabir
napoli salzburgun sırp stoperini istiyor o olmazsa totdan sanchezi alabilir dedi ( burasını pek anlamadım sanchezi biz bonservisle almadıkmı????!) niye totdan alıyormuş bizden alması gerekiyor?!
Yanlis söylemislerdir yav, Sanchez‘i tapusuyla aldik biz.bugün alman skyda italyan haberlerinde muhabir
Geceleri çok formdasin rdas , seviyorum seniTapusu net bizde, totdan y alirlar anca
Umut dizi başlığına ugramiyorsun artık , dizi kalmadıSanchez'in tapusu bizde rahat olun zorunlu opsiyon ile almadık parayı basıp aldık.
Mantıklı olur Dubois işiDubois‘yi da geri cagirabilsek keske. Fazla para harcamaya gerek yok.
Sadece 10 numara transferini elzem görüyorum.
Martial gelmez bencefb
martial
bonucci
krunic
yapacak sanırım
martialin trde işi ne? iş yapar gibi trde hele bu stoperlere bu patlayacılığı ile
bonucci almanyada büyük sıçtı
krunic en son izlediğimde eytli gibi sahada dolaşıyordu