Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.117
- 101.333
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkesin yerini degistirerek transfer sorunu icerden halketmeye calisiyoruz görümü var. Tanguyu öne cekerler sol beki de barisla idare edilir gibi. Berkanda geri cagrildigina göre transferi kapattik havasi sezdimBize skorer 10 ve iyi bir sol bek lazım bakalım alabilecekmiyiz sanmıyorum.
Aynen o yüzden herkese zam yapıp duruyoruzDemek ki söylenenler doğru, kulüpte mali sıkıntı var
Barış elinden geleni yapıyor ama bi yerde çok pis yakacak takımı. Paldır küldür giriyor her an kırmızı yiyecekmiş gibi oynuyor şuana kadar bizi 10 kişi bırakmaması büyük şans bence. Bu sezon iki takımdan biri çok ufak detaylarla şampiyon olacak. Belkide son maça bizim stada kalacak şampiyonluk o yüzden riske atmamalıyız. Sol bek transferi çok önemli ben orda barışa güvenemem.Herkesin yerini degistirerek transfer sorunu icerden halketmeye calisiyoruz görümü var. Tanguyu öne cekerler sol beki de barisla idare edilir gibi. Berkanda geri cagrildigina göre transferi kapattik havasi sezdim
Bisey olmazBarış elinden geleni yapıyor ama bi yerde çok pis yakacak takımı. Paldır küldür giriyor her an kırmızı yiyecekmiş gibi oynuyor şuana kadar bizi 10 kişi bırakmaması büyük şans bence. Bu sezon iki takımdan biri çok ufak detaylarla şampiyon olacak. Belkide son maça bizim stada kalacak şampiyonluk o yüzden riske atmamalıyız. Sol bek transferi çok önemli ben orda barışa güvenemem.
dondurma yok sözleşme fesih ile yaza kadar fesih etme var.Sergio dondurulmali sözleşme. Angelino gider gibi, 2 yabancı hakkı acılır. Berkan dönecekse 6 numara gerek yok almaya. Bence sol bek ve 10 numara almak lazim 2 yabancı hakkı olacaksa. Mertens ile olmaz 10 numara mevkisi. Ndombele de kullanacak gibi hoca.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi