Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer yok
futbol nöbetinden devam.

Bize skorer 10 ve iyi bir sol bek lazım bakalım alabilecekmiyiz sanmıyorum.
Herkesin yerini degistirerek transfer sorunu icerden halketmeye calisiyoruz görümü var. Tanguyu öne cekerler sol beki de barisla idare edilir gibi. Berkanda geri cagrildigina göre transferi kapattik havasi sezdim

Abdülkerimin hayatı gerçekten tam bir başarı hikayesi ..25 yaşına kadar alt liglere kiralanan vasat bir oyuncuyken bir anda Konya'nın en önemli oyuncusu oldu yetmedi 28 yaşında Türkiye'nin en büyük kulubune transfer oldu ve şu an Avrupa'nin büyük kuluplerine transfer olabileceği konuşuluyor.. 3-4 yaş genç olsa rekorlar kırarak giderdi kesinlikle

Mertensi ülkeden deport ettirmek lazım.

Sergio dondurulmali sözleşme. Angelino gider gibi, 2 yabancı hakkı acılır. Berkan dönecekse 6 numara gerek yok almaya. Bence sol bek ve 10 numara almak lazim 2 yabancı hakkı olacaksa. Mertens ile olmaz 10 numara mevkisi. Ndombele de kullanacak gibi hoca.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkesin yerini degistirerek transfer sorunu icerden halketmeye calisiyoruz görümü var. Tanguyu öne cekerler sol beki de barisla idare edilir gibi. Berkanda geri cagrildigina göre transferi kapattik havasi sezdim
Barış elinden geleni yapıyor ama bi yerde çok pis yakacak takımı. Paldır küldür giriyor her an kırmızı yiyecekmiş gibi oynuyor şuana kadar bizi 10 kişi bırakmaması büyük şans bence. Bu sezon iki takımdan biri çok ufak detaylarla şampiyon olacak. Belkide son maça bizim stada kalacak şampiyonluk o yüzden riske atmamalıyız. Sol bek transferi çok önemli ben orda barışa güvenemem.

Barış elinden geleni yapıyor ama bi yerde çok pis yakacak takımı. Paldır küldür giriyor her an kırmızı yiyecekmiş gibi oynuyor şuana kadar bizi 10 kişi bırakmaması büyük şans bence. Bu sezon iki takımdan biri çok ufak detaylarla şampiyon olacak. Belkide son maça bizim stada kalacak şampiyonluk o yüzden riske atmamalıyız. Sol bek transferi çok önemli ben orda barışa güvenemem.
Bisey olmaz

sol beke yabancı alınabilir ya

ortasahayı demirbay ve kaan götürür

hatta berkan da dahil olacak kafi bir rotasyon

Sergio dondurulmali sözleşme. Angelino gider gibi, 2 yabancı hakkı acılır. Berkan dönecekse 6 numara gerek yok almaya. Bence sol bek ve 10 numara almak lazim 2 yabancı hakkı olacaksa. Mertens ile olmaz 10 numara mevkisi. Ndombele de kullanacak gibi hoca.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dondurma yok sözleşme fesih ile yaza kadar fesih etme var.
Katakulleye getirip fesih edilmeli

Sergio, Ndombele, Mertens, Ziyech'ten kurtulsak maaş olarak ciddi rahatlarız hem de kontenjan açılır. Takım güç olarak hiç bir şey kaybetmez aksine daha iyi olur.

berkan hem sol bek hem orta saha oynar iyi olur gelmesi

efe bi kac yil daha ekmek yemesi lazim geri kiralayacaksak olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt