Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.380
- 6.372
- 768
Alayım kanks..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alayım kanks..
Neymiş adı yanlışlıkla almayalım
Kereme benziyor
Harry potter'i oldum olası sevmezdim oyunu da çok kötüydü.O zamandan hissetmiştim belki başımıza böyle seyler geleceğini
Kereme benziyor
aklımda senin her şeyden nefret eden birisi imajı canlanıyor.Harry potter'i oldum olası sevmezdim oyunu da çok kötüydü.O zamandan hissetmiştim belki başımıza böyle seyler geleceğini
Sağol.Gecen söylemediğim şeyleri söylemiş gibi söyleyip cevabını verince hemen saklanmaya geçmişsin.Sana yakışır
Yok valla.Sevmedigim şey çok ama nefretim kereme sadece.aklımda senin her şeyden nefret eden birisi imajı canlanıyor.
nefret kötüdür. Kerem in hiç birimize zararı yok altı üstü bi topa tepemedi diye insandan nefret edinilmez.Yok valla.Sevmedigim şey çok ama nefretim kereme sadece.
İstisna işte.Nefret ettirdi kendinden.Gs tarihinde beğenmediğim çok oyuncu oldu , şuanda da var fakat nefret ettiğim ilk oyuncu kendisi.Sinir,stres bırakmadı bende sağlığıma zararı çok oldu.nefret kötüdür. Kerem in hiç birimize zararı yok altı üstü bi topa tepemedi diye insandan nefret edinilmez.
acilen GS yi bırakman gerekİstisna işte.Nefret ettirdi kendinden.Gs tarihinde beğenmediğim çok oyuncu oldu , şuanda da var fakat nefret ettiğim ilk oyuncu kendisi.Sinir,stres bırakmadı bende sağlığıma zararı çok oldu.
kerem bıraksa daha iyi olur valla yav ben ondan daha iyi Gsliyim.acilen GS yi bırakman gerek