Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.445
- 4.829
- 1.618
fatih terim gercekten ayip etmis olur, emin bayram varken sameti almak nedir, hodzaliktan silerim sahsen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30+ yaşında bek almak dünyanın en aptal işi olur. Hele hele bu adam sakatlık sorunlarıyla boğuşan biriyse.Spina'nin performansi iyi olur kötü olur tarsilir ama Lemina gibi Spinazzola'da 10 senedir ligte 30 maç yapmamis. Sakatlilik sorunu tam bir problem.
Ekli dosyayı görüntüle 230307
Kopenhagı yenemezsek forumu bırakıyorum yazmış ve bırakmış@Melih Peker uzun süredir yazmıyorsun meslektaşım
yaşıyorsan protokol numarası gir.
Emini niye verelim yav. Hem adam avrupanın göbeğinde sürekli oynuyor pana gibi bir takıma ihtiyacı yok ki.fatih terim gercekten ayip etmis olur, emin bayram varken sameti almak nedir, hodzaliktan silerim sahsen.
para girdisi olsun diye, emini ben hicbirzaman bu takima ilk 11 sokmam, oyun stilini sevemedim gitti.Emini niye verelim yav. Hem adam avrupanın göbeğinde sürekli oynuyor pana gibi bir takıma ihtiyacı yok ki.
Beknazı yada cicaldau'yu aldırsın.
Taktik transfere. City ile oynamayacagiz. Bu orta saha yeter ligeTaktık bi solbeke, yazın da orta saha lazımken ilk solbek aldık, kazimcan ve barış orayı idare eder citye karşı oynamayacagiz. Dinamik bir 8 lazım
Gendrey var alabiliriz bence. Ki Boey giderse zaten 20-25 milyon euro civarı bonservis getirmiş olarak gider herhalde. Sağ beke de 7-10 civarı bonservis verebiliriz. o durumda.Djed Spence galiba Genoa'ya gidiyormuş rahat alınabilecek sağ bek kalmadı
Boey giderse yerine koyacağımız adama fahiş bir bonservis vermemiz gerekecek
19 yaşını daha yeni bitirmiş gelecek vaadeden bir oyuncuyla 30 yaşındaki bir herifin transferini bir tutmaya çalışıyoruz. Pana olmasada emin bir şart dahilinde zaten kiralandı. Keza daha farklı takımların da ilgisini çekebilir.para girdisi olsun diye, emini ben hicbirzaman bu takima ilk 11 sokmam, oyun stilini sevemedim gitti.
İlginç şeyler oluyor
Gol vuruşları konusunda sorunun tembellik, aşırı özgüven veya lakaytlık olduğuna hiç katılmıyorum; aksine takımda Boey ve Torreira ile birlikte adanmışlık seviyesi ve fiziksel efor kapasitesi en yüksek adamımız...Diğer eylemlerinde olduğu gibi son vuruşta da tezcanlı halleri başına işler açıyor hep.Eminmisin ikinci sezonundan itibaren el kol hareketleri artti bir ara frikik calisiyordu birakti herkese topu bana at demeler her topu alip dikine gitmeye calisma her topu icardiye atayim oda gol atarsa prim yaparim mantigi
Bunlar gizli ego belirtileri bazilari acik acik yapar kerem gizli yapiyor
Zaten o toplari kale onunden daglara taslara dikme sebebide fazla ozguven topa gelirken aha golu attim diye geldiginden kaciriyor lakayit gelip bam diye vuruyor benim gorusum budur
Erencan yerinde kalsın. Kalibresi bizde oynayacak duzeyde degilforumu takip ediyor zaten, sen simdi kimsenin bilmedigi bir isim ortaya at 3 gun sonra haberini yapar