Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oluşan orta saha rotasyonu -
Kerem, Ndombele, Lucas, Kaan ve Berkan
Yani eğer ayrılacak bir isim olmaz ise bu rotasyona bir ekleme daha olursa lüks olacak gibi duruyor. Daha elzem olanı Dries rolünde oynatabileceğimiz ikinci forvet özellikli bir isim, sanırım buraya oyuncu bakılıyor. Sol bek ile beraber iki transfer yapacağız gibi duruyor. Daha fazlası bana sürpriz olur tabi ayrılan oyuncular olmaz ise.

Djed Spence galiba Genoa'ya gidiyormuş rahat alınabilecek sağ bek kalmadı

Boey giderse yerine koyacağımız adama fahiş bir bonservis vermemiz gerekecek
Gendrey var alabiliriz bence. Ki Boey giderse zaten 20-25 milyon euro civarı bonservis getirmiş olarak gider herhalde. Sağ beke de 7-10 civarı bonservis verebiliriz. o durumda.

Belçika'dan arkadaşımın dayısının eniştesinin kuzenine göre bu arkadaş ile ilgileniyomusuz. Bu bilgiyi ben dahil 4-5 kişi biliyor. yakında adı basında çıkmaya başlar.
Edit: enistenin adı meki buzunkırıkan

para girdisi olsun diye, emini ben hicbirzaman bu takima ilk 11 sokmam, oyun stilini sevemedim gitti.
19 yaşını daha yeni bitirmiş gelecek vaadeden bir oyuncuyla 30 yaşındaki bir herifin transferini bir tutmaya çalışıyoruz. Pana olmasada emin bir şart dahilinde zaten kiralandı. Keza daha farklı takımların da ilgisini çekebilir.
Pana'nın para verebileceğinden emin olmayalım. Hadi diyelim samet için 1.5-2 çıktı adamlardan emini 2 milyona mı satalım.
Elimizde aynı kıstasta bir oyuncu yok maalesef. Iskartaya çıkacak 29 yaşında bir oyuncu olmalı ki aynı kategoride değerlendirelim. Romanya ile avrupa şampiyonasında oynayacak cicaldau olabilir tek o da oynasın ritim bulsun avrupa şampiyonası sonrası teklif gelir diye max kiralık veririz.

Eminmisin ikinci sezonundan itibaren el kol hareketleri artti bir ara frikik calisiyordu birakti herkese topu bana at demeler her topu alip dikine gitmeye calisma her topu icardiye atayim oda gol atarsa prim yaparim mantigi

Bunlar gizli ego belirtileri bazilari acik acik yapar kerem gizli yapiyor

Zaten o toplari kale onunden daglara taslara dikme sebebide fazla ozguven topa gelirken aha golu attim diye geldiginden kaciriyor lakayit gelip bam diye vuruyor benim gorusum budur
Gol vuruşları konusunda sorunun tembellik, aşırı özgüven veya lakaytlık olduğuna hiç katılmıyorum; aksine takımda Boey ve Torreira ile birlikte adanmışlık seviyesi ve fiziksel efor kapasitesi en yüksek adamımız...Diğer eylemlerinde olduğu gibi son vuruşta da tezcanlı halleri başına işler açıyor hep.

Bir de daha önemlisi, temel fundamental eksiklikleri var. Şut çalışmasını nasıl ve kiminle yaptığı önemli ve bu konuda bilgimiz yok. Kaleyi karşına alıp yüzlerce şut atmanın bir nebze hissiyat gelişmesi dışında bir faydası olmaz mesela...Basketbol ve Teniste olduğu gibi, futbolda da ''Split Step'' kavramı vardır. Topa hızla yaklaşsan bile esas vuruş aksiyonuna başlamadan hemen önce o adımı atıp topun hızına ve açısına göre nihai pozisyon alınır, o sırada hafiften de yavaşlanır; sonrasındaki vuruş aksiyonu yıllar içinde gelişen ve antrenmanlarla desteklenen kas hafızasına bırakılır. En hızlı gelişen ataklarda bile bu aşamalar otomatik olarak gerçekleştirilir. Büyük oyunculuk konusunda başlıca etkenlerden biridir; bkz İcardi...Bir topa hareketlendiğinde başından sonuna olası en hızlı ayak çalışmalarıyla gidilirse o vuruşta hata payı da yükselir...Buna en çarpıcı örnek Thefanis Gekas' tır. Dediklerimin kitaptaki karşılığıdır; tek vuruş ve hele kafa şutlarının hayranı idim. Genç bir hücum oyuncusu olsam, bir süreliğine de olsa, bir şekilde Gekas ile birebir çalışmanın yollarını arardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt