Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.148
- 101.365
- 5.238
İlginç şeyler oluyor
50m avro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlginç şeyler oluyor
İlginç şeyler oluyor
İlginç şeyler oluyor
gerçekten fatih hocanın fenere kıyak geçtiğini filan mı düşünüyorsunuz yav
25m falan verseler satmayacak mıyız yani?Biz takımı güçlendirelim şampiyon olalım derdine düşmüşüz bunlar takımın en iyi topçusunu devre arası satma derdine düşmüş şampiyon olmamak için elinden geleni yapıyor yönetim son 1 aydır valla artık bıkkınlık geldi şu durumdan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuan takımda ligde 10 puan geri düşmüşüz Avrupa dan elenmişiz gibi hava var. Ödeme sıkıntısı oyuncuları gönderme haberleri sakat oyuncuların belirsizliği. Bu saatten sonra başarısızlık hocaya değil yönetime yazar.
Amen brother. Ridvan Yilmaz'i begenirmisin?30+ yaşında bek almak dünyanın en aptal işi olur. Hele hele bu adam sakatlık sorunlarıyla boğuşan biriyse.
Bek dediğin genç ve dinamik olacak.
Benim korkum Boey'in satılmaması değil değerini bulan her oyuncu gidebilir 30 m euro veriyorlarsa gitsin ama yerine Zeki Çelik gibi birinin alınmasından korkuyorum. Eğer gerçekten gidiyorsa B planımız olduğuna inanmak istiyorum dönüp dolaşıp aynı isimler üzerine dolaşmayalım.Boeye sattik yerine kime aliyoz