Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Alper yok, Boey yok Sivasspor deplasmanı Kadıköy'den zor geçer.

Açıkçası Boey'in ben sakatlık ihtimali olduğuna inanmıyorum transferler haberleri çıkmaya başlamasıda tesadüf değil sözleşme uzatılacaktı ama o konuda da gelişme yok.

Biz takımı güçlendirelim şampiyon olalım derdine düşmüşüz bunlar takımın en iyi topçusunu devre arası satma derdine düşmüş şampiyon olmamak için elinden geleni yapıyor yönetim son 1 aydır valla artık bıkkınlık geldi şu durumdan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taylan ->2 m
Cicaldau -> 2m
Yusuf D -> Barcelona görmüş genç star taksitle 5m

Terim hodjam göreve

Biz takımı güçlendirelim şampiyon olalım derdine düşmüşüz bunlar takımın en iyi topçusunu devre arası satma derdine düşmüş şampiyon olmamak için elinden geleni yapıyor yönetim son 1 aydır valla artık bıkkınlık geldi şu durumdan

25m falan verseler satmayacak mıyız yani?

Devre arası değil en azından

Şuan takımda ligde 10 puan geri düşmüşüz Avrupa dan elenmişiz gibi hava var. Ödeme sıkıntısı oyuncuları gönderme haberleri sakat oyuncuların belirsizliği. Bu saatten sonra başarısızlık hocaya değil yönetime yazar.

Eger sozlesme yenilemiyorsa 20 milyon ve uzeri bir teklif geldiyse satilmasi sart yapacak bir sey yok kaan ayhanla devam

Şuan takımda ligde 10 puan geri düşmüşüz Avrupa dan elenmişiz gibi hava var. Ödeme sıkıntısı oyuncuları gönderme haberleri sakat oyuncuların belirsizliği. Bu saatten sonra başarısızlık hocaya değil yönetime yazar.

Gerçekten ilginç şeyler oluyor 1 aydır sivas maçında puan kaybı gelirse bir dizi olaylar silsilesinin başlangıcı olucak gibi sanki

İlginç şeyler oluyor

GDfLLQcWEAEE1B5

Rıdvan Yılmaz geleceğine Barış Alper oynasın daha iyi açık ve net söylüyorum ki fiziksel ve atletizm seviyesi üst düzey olmayan birini aldığımız an yine hata yapacağız.

Angelino ve Rıdvan birbirine benzer yapıda oyuncular çok büyük fark yok yine hata olacak.

Açıkçası Boey devre arası gider ise güç kaybederiz. Yani iyi bir bonservis kazanabiliriz ama yerini doldurabilecek miyiz? Planlama nedir merakla bekliyorum.

Boeye sattik yerine kime aliyoz
Benim korkum Boey'in satılmaması değil değerini bulan her oyuncu gidebilir 30 m euro veriyorlarsa gitsin ama yerine Zeki Çelik gibi birinin alınmasından korkuyorum. Eğer gerçekten gidiyorsa B planımız olduğuna inanmak istiyorum dönüp dolaşıp aynı isimler üzerine dolaşmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt