Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya abi ne alisi ne turapı ne turpu yapma ya.
Ya Allah aşkına rakipler de kim var? Hayrullah Bilazer, Emirhan çemişgezek, Raşit şaşkov filan saçma sapan tiplerin bek ve defans olduğu takımları zar zor 1-0 yeniyoruz zaten ne olacak bu saydığım adamlar hangi rakibimizin oyuncusundan kötü veya yetersiz?

Şu an ligde ilk 2 sırayı garantiledik şimdi oyuncu satışını yapıp sene sonu en kötü 2'nci olsak bile şampiyonlar ligine kalabilecek oyuncu grubunu oluşturabiliriz zaten belli bir omurga var üstüne ekleme yapabiliriz.

Loca satışlarıyla beraber oyuncu satışlarını koyup bankalar birliğinden çıkabiliyorsak > şampiyonluktan daha önemli olur yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 400 m TL'ydi bu senede 1 milyar TL'ye yakın faiz ödüyoruz.

Boey giderse iki sağ bek almak lazım adam Cyborg gibi yedeğe ihtiyaç duymadan iki kişilik oynuyor.

Takımı komple satıp İngiltere'den takım alıp ismini Galatasaray yapacağız diye yorumladım.

Ya Allah aşkına rakipler de kim var? Hayrullah Bilazer, Emirhan çemişgezek, Raşit şaşkov filan saçma sapan tiplerin bek ve defans olduğu takımları zar zor 1-0 yeniyoruz zaten ne olacak bu saydığım adamlar hangi rakibimizin oyuncusundan kötü veya yetersiz?
Tamam abi sen Ali turap ile şampiyon ol paralel evrende sana başarılar

Sizce bu parayi verecek bir ekip varmi ? Yeniden pl ye donus ihtimali gibi belki araplar ve ingiltereye donus disinda gitmek istiyeceginide sanmiyorum.
Aston Villa verebilir, zengin bir kulüp. Zaha gider mi, çok sanmıyorum hele de yeni düzen oturtmuşken.

Arabistan’a gideceğini sanmam ama, çok daha güzel bir şehirde yaşıyor.

Belki gerçekten ağrı hissetmiştir kendi kendimize gelin güvey oluyoruzdur.

Şu an ligde ilk 2 sırayı garantiledik oyuncu satışını yapıp sene sonu en kötü 2'nci olsak bile şampiyonlar ligine kalabilecek oyuncu grubunu oluşturabiliriz.
Yani şampiyonluk psikolojik olarak mühim, CL dışında pek ekonomik bir katkısı yok ama şampiyonluk sayısında farkı açmak psikolojik olarak bizi yukarı taşır. Konsantrasyonu bir şekilde korumak lazım. Zor ama yönetim ve taraftar bir şekilde sinerjimizi yüksek tutmak gerekli.

Harcama limitleri güncellenmiş.
GDfPONEW4AApeZs
Euro cinsinden yok mu umudum

Kulüplerin çoğu karaktersiz , onlara o şekilde oynamak lazım.O yüzden eğer Boey giderse Dubois'i gel banko oynayacaksın diye gazlayıp Başak'a baskı yaptıralım.Başak denilen kulübe zaten topçu vermemiz de hataydı baştan.Seve seve verecen topcumuzu sen kimsin

kusura bakmayında fenerin şampiyon bitirdigi bir ligi 2.bitirme olasalıgını nasıl yazabılıyorsunuz 13.olmaktan farksız bana göre

Boey gitmek istiyor gibi, bu şartlarda bize fazla söz düşeceğini sanmıyorum. 20 verildiği an bir şey diyemeyiz.
20 az ya

Büyük kulüp yaptığı an milli takıma alacak deşamp piyasa değeri 40-50 olur kısa sürede

Zaninin sözleşme şartlarına baktım 22.5 satın almanın yanı sıra 15.5 m euro şarta bağlı bonus ve sonraki satıştan %10 bile koydurmuşuz

Boeyden 30 çıkartabiliriz pasaport avantajı var iyi hypelandı şlde falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt