Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.940
- 39.316
- 3.993
sol bek ve olursa ortasaha alalım dedik yine herşey tersten işlemeye basladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Allah aşkına rakipler de kim var? Hayrullah Bilazer, Emirhan çemişgezek, Raşit şaşkov filan saçma sapan tiplerin bek ve defans olduğu takımları zar zor 1-0 yeniyoruz zaten ne olacak bu saydığım adamlar hangi rakibimizin oyuncusundan kötü veya yetersiz?Ya abi ne alisi ne turapı ne turpu yapma ya.
Risk yok. Ucan kacan febeyi de göruyoruz, okadar sike yapmalarina ragmen ayni puandayiz. Icerde koyar sampiyon oluruzSene sonu sampiyon olamazsak koca sezon çöpe gidecek, clde de başarı gelmedi. Bence riske atılacak bi sezon değil, bakalım.
Tamam abi sen Ali turap ile şampiyon ol paralel evrende sana başarılarYa Allah aşkına rakipler de kim var? Hayrullah Bilazer, Emirhan çemişgezek, Raşit şaşkov filan saçma sapan tiplerin bek ve defans olduğu takımları zar zor 1-0 yeniyoruz zaten ne olacak bu saydığım adamlar hangi rakibimizin oyuncusundan kötü veya yetersiz?
Aston Villa verebilir, zengin bir kulüp. Zaha gider mi, çok sanmıyorum hele de yeni düzen oturtmuşken.Sizce bu parayi verecek bir ekip varmi ? Yeniden pl ye donus ihtimali gibi belki araplar ve ingiltereye donus disinda gitmek istiyeceginide sanmiyorum.
Yani şampiyonluk psikolojik olarak mühim, CL dışında pek ekonomik bir katkısı yok ama şampiyonluk sayısında farkı açmak psikolojik olarak bizi yukarı taşır. Konsantrasyonu bir şekilde korumak lazım. Zor ama yönetim ve taraftar bir şekilde sinerjimizi yüksek tutmak gerekli.Şu an ligde ilk 2 sırayı garantiledik oyuncu satışını yapıp sene sonu en kötü 2'nci olsak bile şampiyonlar ligine kalabilecek oyuncu grubunu oluşturabiliriz.
Euro cinsinden yok mu umudumHarcama limitleri güncellenmiş.
![]()
20 az yaBoey gitmek istiyor gibi, bu şartlarda bize fazla söz düşeceğini sanmıyorum. 20 verildiği an bir şey diyemeyiz.
Kur sürekli değiştiği için koymuyorlardır yazın 29 TL seviyesindeydi şu an 32 TL seviyesinde bu iki fiyatı baz alırsak.Euro cinsinden yok mu umudum