Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben anlamıyorum abi

bir gün hoca gönderiyoruz

bir gün takımın yarısını gönderiyoruz

şimdi de yönetici gönderiyoruz

kafayımı yediniz lan

bu takım 2 senede neredeyse maçların yüzde 90ını kazanıyor

şampiyon oldu

rekor üstüne rekor kırıyor

şlde fena olmayan bir sene geçirdi

ne istiyorsunuz anlamıyorum

tam tersi şu yönetim hoca ve takımın 2-3 sene en az uyumlu ve istikrarlı çalışması lazım

dursunla kavga mı etmisler
niye gitsin durduk yere

twitter a bakayım dedim Erden başkan ile ilgili bir şey var mı diye bizim taraftar ali koç a öyle sallamıyordur.
Şaşırmıyorum ama bayağıdır dediğim gibi bırakmasını umuyorum.

Gerçekten görelim kim o rolleri üstlenecek ve ne kadar başarılı olacak. Hiç bir haltı beğenmeyip Galatasaray’a tek katkısı sosyal medyadan tweet atmak olanlar yüzünden bu camia daha çok yara alır.

Bu arada Erden sabah akşam takımın yanında, bırakma gibi bir durumu olduğunu sanmıyorum zaten Cenk sorumluydu bazı transferlerden ama beklentim bırakması yönünde. Eşim hastayken ve her gün sayısız iftira, hakaretler edilirken niye değerli vaktimi harcayayım.

Hemen şimdi bülent tulun + yabanci td.

Şaşırmıyorum ama bayağıdır dediğim gibi bırakmasını umuyorum.

Gerçekten görelim kim o rolleri üstlenecek ve ne kadar başarılı olacak. Hiç bir haltı beğenmeyip Galatasaray’a tek katkısı sosyal medyadan tweet atmak olanlar yüzünden bu camia daha çok yara alır.

Bu arada Erden sabah akşam takımın yanında, bırakma gibi bir durumu olduğunu sanmıyorum zaten Cenk sorumluydu bazı transferlerden ama beklentim bırakması yönünde. Eşim hastayken ve her gün sayısız iftira, hakaretler edilirken niye değerli vaktimi harcayayım.
valla ben 95-2005 arası taraftarı özlüyorum.

Her Fener maçı sonrası planlı bir algı yayılıyor herhalde.

Ulan demin dedim erden başkan var sorun yok şimdi erdem başgan da yok napiyonuz yav siz abi

Delircem artık yönetim neden çıkıp adam gibi bir açıklama yapmıyor heryerdeyiz diyen erden başgan sustu dursun başkan sustu neden bu sessizlik acaba yukarıdan mı baskı yapılıyor anlayamıyorum

bazen bu tür haberler nabız ölçmek için de salınabilir

belli ki kulüp seçim havasına girmiş

kim ne kadar güçlü mesajı da verilmek isteniyor olabilir

erden timurla ve mevcut yönetimle sorunu olan taraftar sayısı yüzde 1i geçmez orada bir abartı var

ama erden timurla sorunu olan kongre üyesi kein azımsanmayacak kadar vardır

bu mesajlar büyük oranda orayadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt