- 18 Temmuz 2009
- 81.737
- 238.699
- 5.093
Erden’in köşesine çekildiği haberleri umarım doğrudur.
Görürüz bakalım ne oluyor bundan sonra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
twitter a bakayım dedim Erden başkan ile ilgili bir şey var mı diye bizim taraftar ali koç a öyle sallamıyordur.Erden’in köşesine çekildiği haberleri umarım doğrudur.
şımarık velet gs taraftarı en son Erden Timur'a da sallıyorlardı destek olacaklarına.Erden’in köşesine çekildiği haberleri umarım doğrudur.
Şaşırmıyorum ama bayağıdır dediğim gibi bırakmasını umuyorum.twitter a bakayım dedim Erden başkan ile ilgili bir şey var mı diye bizim taraftar ali koç a öyle sallamıyordur.
valla ben 95-2005 arası taraftarı özlüyorum.Şaşırmıyorum ama bayağıdır dediğim gibi bırakmasını umuyorum.
Gerçekten görelim kim o rolleri üstlenecek ve ne kadar başarılı olacak. Hiç bir haltı beğenmeyip Galatasaray’a tek katkısı sosyal medyadan tweet atmak olanlar yüzünden bu camia daha çok yara alır.
Bu arada Erden sabah akşam takımın yanında, bırakma gibi bir durumu olduğunu sanmıyorum zaten Cenk sorumluydu bazı transferlerden ama beklentim bırakması yönünde. Eşim hastayken ve her gün sayısız iftira, hakaretler edilirken niye değerli vaktimi harcayayım.
Twitter'ı kâle almaya gerek yok ki o sitede birine , bir şeye sallamayan biri yok çünkütwitter a bakayım dedim Erden başkan ile ilgili bir şey var mı diye bizim taraftar ali koç a öyle sallamıyordur.
sag bek adaylariBu tenisciler de kim?
Erden’in köşesine çekildiği haberleri umarım doğrudur.
ben tek başıma kaale alıp almamam önemli değil. karaktersiz fb trollerinin algılarını en iyi bu bizim gsli(!) denilen aveller taşıyorlar.Twitter'ı kâle almaya gerek yok ki o sitede birine , bir şeye sallamayan biri yok çünkü