Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.942
- 39.316
- 3.993
ligin 2.yarısı cok daha farklı olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ben 95-2005 arası taraftarı özlüyorum.
şu konya maçında Mertens akıllılık etmese Kerem e homurdanacaktı taraftar.2005-2006 sezonunun pek çok maçında kapalıda ayrı ayrı cihan haspolatlı ve orhan ak pankartları vardı. takımın en zayıf halkalarını özgüvenli tutmanın bize kazandırabileceklerini de sene sonunda rüya gibi bir şampiyonlukla gördük. iç sahada kendi futbolcularımızın bacaklarını titreten zihinsel engelli bir kitleyle maç izlemek çok yorucu bu sene.
Cafer uyanmış ve kalkmış, çok sarmayalım başımıza bir iş gelmesin @Emrah Duvar EmrahımmmBi yere bakmiyom emrahim uyumusum yeni kalktim
Ikinci yariya hafta sonu girecegiz bakalimyarı ofsayt sistemi olacaktı 2. yarı ne oldu o?
Yav ne bu kaos? Saşayi satmissiniz, zahayi gönderiyorsunuz. Erden timur birakacakmiş. Biz kendi kendimize kaos cikariyoruz başka bişey degil
Böyle durumlar varsa spor gecesi söyler birazdan. Onlardan ses cikmazsa inanmayin bi sakinleyim derim ben
Cicaldau’da mevzu o değilKatılmıyorum aga morutan hadi neyse de cicaldauyu çok yazdım ben almayın diye burda
Skils yerine ful maçlarını izledim denenecek gibi durmuyodu hiç bile bile lades oldu
Zati utkucana kinim ordan başladı
Konyaspor taraftarı değilseniz niye dağıldığınızı anlayamıyorum1 gecede dağıldık
Moralim çok bozuk
Cicaldau’da mevzu o değil
Mayısta sözleşme uzatmasa kontratı bitiyordu, alacaksak beleşe almaya çalışsaydık
Kendisini Fener maçı sonrası Mesut’a açık alanda yetişemedik diye silmiştim ama korona sonrası bir şeyler olduğunu da söylemek lazım, o vakte kadar pasif olsa da iyi işler yapıyordu.
Erden timur hassas bir adam geri çekilir muhtemelen. Yoksa aday olsa garanti kazanır, liseciler atıp tutuyor ama taraftarın sevdiği adam her daim başkan olurValla Erden Timur bir şekilde başkanlığı alsın, bu iş başka türlü çözülmez. Bu şekilde oldukça adamı bir şekilde pasifize ettirirler, sustururlar, ki yaptılar gibi de görünüyor. O yüzden kendisi doğrudan başkan olmak zorunda. Resmen kulüp sahipsiz kaldı, futbol takımı kendi kendine sahada savaş veriyor, olacak şey değil.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O konuda fikrim yok, o zaman başka bir yönetimin listesinde devam etmesi daha iyi olur, Dursun ve yönetimdeki diğer süs bitkileri artık pek de birşey vaadetmiyor.başkanlık için dolması gereken bir süre vardı sanki.
Hocam gsliyiz ama fb yine farklı kazandıKonyaspor taraftarı değilseniz niye dağıldığınızı anlayamıyorum
Erden Timur gitmez, Boey belki, yarın çakar geçeriz inşallah.Hocam gsliyiz ama fb yine farklı kazandı
Erden timur gidiyo dendi
Boeyin satıldığı satılacağı konuşuluyo
Yarın zor maç var sivas soğuk moğuk eksik kadro derken herşey üst üste geldi
Nasıl iyi olayım,gs iyi ben iyi,gs kötü ben kötü
Umarım öyle olurErden Timur gitmez, Boey belki, yarın çakar geçeriz inşallah.