Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla ben 95-2005 arası taraftarı özlüyorum.

2005-2006 sezonunun pek çok maçında kapalıda ayrı ayrı cihan haspolatlı ve orhan ak pankartları vardı. takımın en zayıf halkalarını özgüvenli tutmanın bize kazandırabileceklerini de sene sonunda rüya gibi bir şampiyonlukla gördük. iç sahada kendi futbolcularımızın bacaklarını titreten zihinsel engelli bir kitleyle maç izlemek çok yorucu bu sene.

2005-2006 sezonunun pek çok maçında kapalıda ayrı ayrı cihan haspolatlı ve orhan ak pankartları vardı. takımın en zayıf halkalarını özgüvenli tutmanın bize kazandırabileceklerini de sene sonunda rüya gibi bir şampiyonlukla gördük. iç sahada kendi futbolcularımızın bacaklarını titreten zihinsel engelli bir kitleyle maç izlemek çok yorucu bu sene.
şu konya maçında Mertens akıllılık etmese Kerem e homurdanacaktı taraftar.

Yarın işi erken koparmak lazım yoksa sıkıntıya gireriz siz farkındamısınız bilmiyorum ama hakemler kaç haftadır bizi bitirmeye yer arıyorlar Sivas maçı ayaklarına geldi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav bu ülkede 3 klubün konsorsiyum hüllesiyle sırf bizde oynamış taraftarın istediği topçu diye transfer edildi karşıda ki organize kötülüğün cidden tarifi yok
hangi dünya ülkesinde örneği var bilmiyorum saçma sapan işler ordan beridir var zaten
geçen sene penaltılarla kaç hafta ayakta tutuldular hiç bir rakipte çıkıp demedi bile bişey

bu sene keza olanları tarifi yok , her maç ilk 10 dk'da bitiyor işi nasıl sağlama almışlar belli değil transfer falan cidden boş

Erden Timur'un bir yere gittiğini sanmıyorum. Cenk Ergün GS'nin çalışanı tabi ki bazı görüşmeleri o yapacak. Futbolda Erden Timur en yetkili kişi adam Sportif Aş başkanvekili ve bunun hakkını da fazlasıyla veren biri. Bu seçimde yine Dursun Özbek başkanlığında daha çok Erden Timur'un da katacağı bazı isimlerle bir yönetim olacaktır mesela Ali Yüce ve onun gibi bazı isimlerde olacaktır ve bu dönemde Florya projesi ve satışları başlayıp BB'de çıkış gerçekleşir Kemerburgaz tamamen tamamlanır çok ihtimal vermesem de basket salonunun inşaatına başlanır ondan 2 sene sonrada Erden Timur başkanlığı ve onun yönetimini görürüz 3 dönem falan. Divan'da açıklamalarda genelde negatifleri görürüz lakin Genel Kurul üyelerinde özellikle nispeten daha gençlerde ciddi bir Erden Timur desteği var. Özbek ve Erden Timur'da birbirlerine gayet yakın isimler zaten Erden Timur'u kulübe katkı vermesi de Özbek döneminde olmuştu.

Yav ne bu kaos? Saşayi satmissiniz, zahayi gönderiyorsunuz. Erden timur birakacakmiş. Biz kendi kendimize kaos cikariyoruz başka bişey degil

Böyle durumlar varsa spor gecesi söyler birazdan. Onlardan ses cikmazsa inanmayin bi sakinleyim derim ben

Söylediklerinize katılmakla beraber yerel seçime odaklanın lütfen.😁

Katılmıyorum aga morutan hadi neyse de cicaldauyu çok yazdım ben almayın diye burda

Skils yerine ful maçlarını izledim denenecek gibi durmuyodu hiç bile bile lades oldu

Zati utkucana kinim ordan başladı
Cicaldau’da mevzu o değil

Mayısta sözleşme uzatmasa kontratı bitiyordu, alacaksak beleşe almaya çalışsaydık

Kendisini Fener maçı sonrası Mesut’a açık alanda yetişemedik diye silmiştim ama korona sonrası bir şeyler olduğunu da söylemek lazım, o vakte kadar pasif olsa da iyi işler yapıyordu.

Angelino ve sakat Oliviera harici hemen hemen herkes hakkında bir söylenti var. Bu transfer dönemi bizim için umarım handikap yaratmaz ama işimiz zor.

Cicaldau’da mevzu o değil

Mayısta sözleşme uzatmasa kontratı bitiyordu, alacaksak beleşe almaya çalışsaydık

Kendisini Fener maçı sonrası Mesut’a açık alanda yetişemedik diye silmiştim ama korona sonrası bir şeyler olduğunu da söylemek lazım, o vakte kadar pasif olsa da iyi işler yapıyordu.

Görev topcusuna benziyordu. Belirli yere kadar normalde orta seviyeden bir tik üstü performans veriyordu ve ne fazla asyasina ne fazla yukarisina cikiyordu. Ama ilk 11 de kisitli yabanci hakki varken, öyle düz oyunculari oynatma lüksümüz yok.

Herif mental acidan daha güclü biri olsa, belki maas yerinde olan kadrodaki 14. yabanci olabilirdi. Ama herif baya gamsiz ve vurdum duymaz gibi geliyor bana.

Valla Erden Timur bir şekilde başkanlığı alsın, bu iş başka türlü çözülmez. Bu şekilde oldukça adamı bir şekilde pasifize ettirirler, sustururlar, ki yaptılar gibi de görünüyor. O yüzden kendisi doğrudan başkan olmak zorunda. Resmen kulüp sahipsiz kaldı, futbol takımı kendi kendine sahada savaş veriyor, olacak şey değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erden timur hassas bir adam geri çekilir muhtemelen. Yoksa aday olsa garanti kazanır, liseciler atıp tutuyor ama taraftarın sevdiği adam her daim başkan olur

başkanlık için dolması gereken bir süre vardı sanki.
O konuda fikrim yok, o zaman başka bir yönetimin listesinde devam etmesi daha iyi olur, Dursun ve yönetimdeki diğer süs bitkileri artık pek de birşey vaadetmiyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konyaspor taraftarı değilseniz niye dağıldığınızı anlayamıyorum
Hocam gsliyiz ama fb yine farklı kazandı
Erden timur gidiyo dendi
Boeyin satıldığı satılacağı konuşuluyo
Yarın zor maç var sivas soğuk moğuk eksik kadro derken herşey üst üste geldi

Nasıl iyi olayım,gs iyi ben iyi,gs kötü ben kötü

Hocam gsliyiz ama fb yine farklı kazandı
Erden timur gidiyo dendi
Boeyin satıldığı satılacağı konuşuluyo
Yarın zor maç var sivas soğuk moğuk eksik kadro derken herşey üst üste geldi

Nasıl iyi olayım,gs iyi ben iyi,gs kötü ben kötü
Erden Timur gitmez, Boey belki, yarın çakar geçeriz inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt