Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim kaç yapancımız var ya

leo dönüyor ndombele ve angelino kalıyor ve üzeirne transfer yapıyoruz

İşin Aslı ben artık takımdan patlama geleceğini düşünüyorum mdombele ve zahayı daha iyi gördüm mesela son maçta Eyüp ismi var bide eyüpü iyice görmek lazım belki Torreira yanına uzun yıllar aradığımız adam olabilir
Ndombeleye hiç güvenmiyorum. Canı isteyince oynuyor evet ama istemezse gamsız baykuş gibi dolanıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndombeleye hiç güvenmiyorum. Canı isteyince oynuyor evet ama istemezse gamsız baykuş gibi dolanıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ndombelenin sorunu istemesi istememesi değil adam hazır değil kilo verdi ama maç temposu yok iddiasına girerim 5-6 maç 90 dakika oynasın parmak ısırtır şuanda bu adam kulübü ve taraftarı sevdi burada bence daha çok oynatılmalı oynarsa elimizdeki en iyi oyuncu olur

Adamlar AÇ AÇ. 9 senedir şamp olamiyorlar. Koç 5 senede 1 tr kupasi anca aldi. Bukadar saldirmalari normal degilmi?

Anormal bir durum göremiyorum onlar açısından. Anormal durum bizim açımızdan yazın bu kadar karavana yapıp ligin devam ettiği dönemde sus pus kalmak anormal olan durum.

Leipzig ile hala Angelino görüşüyoruz duruma göre sol bek alınacak veya alınmayacak. Pardonda şimdiye kadar nerdeydiniz acaba. Alacağımız bi tane 10 numara bi tane sol bek belkide ama hep yavaş hep ağır

Rakibin transferleri çok ölçü değil tutar tutmaz fakat en acil ihtiyacı olan bölgeleri ellerini çabuk tutup anında 2 transfer bitirdiler bizdeyse bugün ayın 11'i oldu ve halen sol bek kim olacak belli değil orta saha ya da 10 numara için acil bir durum yok ama sol beki bizde acele etip bitirmeliydik.
3 Türk kuralı biraz sorun olacak onlarada sağ tarafta her türlü irfan veya cengiz var ferdi solda 3.türk kim olacak olayı var. Stoperlere türk yazmazlar krunic-fred varken ismaili oynatmazlar. Sağ bekte Osayi yerine muhtemelen Müldürü oynatacaklar

Sag tarafi komple yerli yaparlar. Zorda kalsalar ben olsam kaleyi yerli yaparim.

Yine hata yapıyoruz transfer döneminde. Yaz transfer dönemi için bekleyip fırsat kovalamak doğru olabilir ama devre arası için beklemek sadece "Ucuz etin yahnisi" olur. Kimse değerli oyuncusunu devre arası transfer döneminin son günü diye ucuza bırakmaz, yazın olsa kadro planlaması vs neyse. Bu transfer dönemi de başarısız geçecek gibi görünüyor aklımızı başımıza almazsak.

Sene başında yapılan transferler fiyasko umarım devre arası da böyle olmaz

Selamlar,
@erayemeklier in sizlere selamı var. Şikecilere ettiği küfür sebebiyle üzgün değil ama forumdan uzak kaldığı için çok üzgünmüş. Hakemlere yumruk atanların ceza almadığı, valiliğin bile bir yabancı takımmışız gibi tüm şehri maça davet edip bir imamların minareden çağrımda bulunmadığı bu ülke düzeninde önemli maç öncesi cezasının ertelenmesini, maç sonunda cezasının işleme alınmasını talep ettiğini yazmamı istedi.

Tüm yönetime saygılar

son dakika

okadar yabanciya okadar anlasma yapilmisken hangi ara yetistirilecekmis onuda söylesin TFF

Selamlar,
@erayemeklier in sizlere selamı var. Şikecilere ettiği küfür sebebiyle üzgün değil ama forumdan uzak kaldığı için çok üzgünmüş. Hakemlere yumruk atanların ceza almadığı, valiliğin bile bir yabancı takımmışız gibi tüm şehri maça davet edip bir imamların minareden çağrımda bulunmadığı bu ülke düzeninde önemli maç öncesi cezasının ertelenmesini, maç sonunda cezasının işleme alınmasını talep ettiğini yazmamı istedi.

Tüm yönetime saygılar
Şikecilere küfrettiyse ceza değil ödüllendirilmesini talep ediyorum. Rütbesi yükseltilsin. Kalbimizdesin Eray reis

Allah cezanızı vermesin kurala bak önce 12 ama sonraki sezonlarda 11 yabancı.

İlk 11de sınırsız oynatma hakkın olsa ne olacak yedek kulubesi full yerli

Yine fb nin lehine verilmiş karar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt