Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erinç Bilican Okan Buruk'un sol bek için Tavares'i istediğini söyledi. Pek inanmadım ama doğru olduğunu varsayarsak ben o adamı hiç beğenmiyorum. Bize defansı kuvvetli bir bek lazım.

Cnntürk haber yapmış, takım sivasta icardi tatilde diye. Topçular ne düşünüyor bilmiyorum ama icardi ile ikgili yapılan haberlerin tamamının amacı takımın cephe almasını istemeleri, arkadaşlık ortamına fitne sokmak. Ben topçuların cephe alacağını sanmıyorum sonuçta adamın iğne ile kendini nasıl yıprattığını en yakından görenler onlar. Ama işte medyanın nasıl topla tüfekle saldırdığını da görmezden gelmememiz lazım. Gerekirse kulüp olarak heosinin akreditesini iptal etmeliyiz

Erinç Bilican Okan Buruk'un sol bek için Tavares'i istediğini söyledi. Pek inanmadım ama doğru olduğunu varsayarsak ben o adamı hiç beğenmiyorum. Bize defansı kuvvetli bir bek lazım.
Stat ve florya civarinda olan butun kopekleri koruma altina almak elzemdir

Haftalardir adi geciyor Tavares'in o yuzden dogru olma olasiligi daha yuksek.

Sol bek mevkisi için Angelino durumu belli olmadan bir hareketlenme beklemiyorum.

Angelino için opsiyon bedelini %50 indirim yaparlarsa kalsın dermisiniz

İlk 11'de yerli oynatmadan kulübe katkısı alamayız seneye. Ona göre en az 2 veya 3 yerli oynatılması şart. Adamlar 2 yabancıyı daha çalıp eksiltmiş. Katkı vermeyen yabancı olamaz kadroda.

İlk 11'de yerli oynatmadan kulübe katkısı alamayız seneye. Ona göre en az 2 veya 3 yerli oynatılması şart. Adamlar 2 yabancıyı daha çalıp eksiltmiş. Katkı vermeyen yabancı olamaz kadroda.
Keremi sat ortasaha ve hücum komple yabancı yap, apo+bekler yerli bence en mantıklı bu olur. Full yabancı yedeklerde de full yerli ağır kalite farkı olur

Angelino için opsiyon bedelini %50 indirim yaparlarsa kalsın dermisiniz
Almanlar zaten sozlesme sartlarina uyun demis onlar bu konuda bize kolaylik saglamaz kolay kolay. Ha 3 milyona alinsin dermisin? O paraya zarar etmeyiz bence ama iyi de oynamiyor .Simdi aldik diyelim, yine kotu oynarsa napacagiz?

Almanlar zaten sozlesme sartlarina uyun demis onlar bu konuda bize kolaylik saglamaz kolay kolay. Ha 3 milyona alinsin dermisin? O paraya zarar etmeyiz bence ama iyi de oynamiyor .Simdi aldik diyelim, yine kotu oynarsa napacagiz?
Son 2 sezonda 25 asist yapan adamın bizde niye tutmadığına bir türlü anlam veremiyorum. Ben hala angelinoya güveniyorum, belki de artık oyun tarzımızda revizeye gitmemiz lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt