Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 sezonda 25 asist yapan adamın bizde niye tutmadığına bir türlü anlam veremiyorum. Ben hala angelinoya güveniyorum, belki de artık oyun tarzımızda revizeye gitmemiz lazım
Ben biliyorum. Set oyunu olmadigi icin. Biz ofansif pas oyununa uygun birini aliyoruz, ama takim oyle oynamiyor. Daha dogrusu oynayamiyor. Tabi ki tutmaz. Angelino gibi oyuncudan faydalanmak icin takim olarak rakibi kendi sahasina hapis edeceksin ki oyun alani bek oyunculari icin daralsin. O zaman fazla geriye kosmaya da gerek kalmaz. Ama sirf Angelino icin de oyun yapimizdan taviz verilmesi de dogru olmaz, oraya degisik bir sol bek alinsa daha iyi olur. Set oyunu zaten bizim en buyuk eksigimiz, anca teknik heyete yabanci yardimcilar alinirsa belki bu duzelir. Bunun uzerine calisilmasi lazim cunku.

Angelino işi bitti, bizde zorla güzellik falan olmuyor. Tutmadı işte herif. Leipzig ittirecek bir kulüp arıyor

Son 2 sezonda 25 asist yapan adamın bizde niye tutmadığına bir türlü anlam veremiyorum. Ben hala angelinoya güveniyorum, belki de artık oyun tarzımızda revizeye gitmemiz lazım
enisim oyun tarzıyla falan zerre alakası yok, adam aşırı hantallaşmış, ortalarının çoğu isabetsiz bindirme desen onu da yapamıyor.

barış ve abdülkerime uygun da angelinoya mı uygun değil oyun sistemimiz.

kağıt üstünde iyi transferdi ama tutmadı, yapacak bir şey yok.

angelino icin oyunumuzu mu degistirecegiz. hatta logomuzu ve renklerimizi de degistirelim belki oyle iyi oynar.

Cnntürk haber yapmış, takım sivasta icardi tatilde diye. Topçular ne düşünüyor bilmiyorum ama icardi ile ikgili yapılan haberlerin tamamının amacı takımın cephe almasını istemeleri, arkadaşlık ortamına fitne sokmak. Ben topçuların cephe alacağını sanmıyorum sonuçta adamın iğne ile kendini nasıl yıprattığını en yakından görenler onlar. Ama işte medyanın nasıl topla tüfekle saldırdığını da görmezden gelmememiz lazım. Gerekirse kulüp olarak heosinin akreditesini iptal etmeliyiz
medya satılmış abi
olay o, özellikle süper kupa sonrası medya fena kaydı

lepzig deseki mesela Angelino sizde kalsın 3 milyon verin kabul edilir mi bence edilebilir

İçimde bir his var Eyüp bu gün süre bulursa skor yapacak gibi hissediyorum hatta övülen yere göğe sığdıralamayan marda gülerden de iyi çıkabilir bence

Cenk ergün leloyu bitirmiş diyolardı ama okan hoca istememiş galiba. Bu adam niye kafasına göre transfer görüşmeleri yapıyor

Fabrizio, Palmeiras'lı elemanı söylemişti belki ondan bir şey çıkar.

Zaha ve Ziyech’teki temel problem benim gözümde süre, düzenli oynasalar çok daha yüksek rakamlara çıkarlardı.

Ndombele dahi daha fazla süre olsa şu haliyle ligde çoğu orta sahadan iyi zaten. Bir de 424 zor bir formasyon, herkesi adapte edemiyoruz bu yapıya.
Icardi yi ayrı koyarsam benim en çok mutlu eden ve umutlandıran Angelino transferiydi. Böyle olacağını söyleseler küfür ederdim, inanmazdım sezon başı.

Bize düşman anadolu kulüplerinden oyuncuları kolay kolay alamayacağımız için, bu yeni yabancı kuralı yine k.OÇ için yapmışlar, nasıl bir ülke futbolu bu ?

Icardi yi ayrı koyarsam benim en çok mutlu eden ve umutlandıran Angelino transferiydi. Böyle olacağını söyleseler küfür ederdim, inanmazdım sezon başı.
Sevgili Emrah; onun sebebi ;savunma kısmının bukadar 0 çekeceğini kimse tahmin etmemişti.Herkes pırpırlığına prim tanımıştı .Ama göz ardı ettiğimiz bu adam solbek , sol açık değildi? Tüm düşünceler bundan ibaret.Sen takımını istediğin kadar ona göre ayarla sol bek mevkisi bomboş olduğu sürece ne olursa olsun.O mevki bomboş yalnızları oynadı resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt