Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Fabian Ruiz ile görüşüyormuşuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak ?Fabian Ruiz ile görüşüyormuşuz.
lig bitmedi lakin kırılma maclarını alamıyoruz bu sene 2 tane kırılma macına cıktık hatay ve sivas ikisinide alamadık,simdilik giden birşey yok lakinligin neden gittiğini mantıklı bir şekilde izah edebilir misin
nasıl olacak bu anlatırmısın biraz? yanı somut şeyler olmasa bile öngörüleriniLafımın arkasındayım bu takım Okan buruk ve yönetim bu oyunu bozar bakın göreceksiniz ligin 2.devre ilk maçından itibaren bunun sinyallerini alacaksınız sezon sonu bu yorumumun da ss ini aldım bu takım şampiyon olucak Avrupa’da en az çeyrek final göreceğiz
Bir kez dokunuldu mu her yerine dokunurlar kvp.Hatay'da verilmeyen 2 penaltiya yangin yapmazsan derbide en önemli oyuncun yumruk yer, penalti vermezler. Fener macindan sonra isyan etmezsen Sivas'ta 3 penaltini gasp ederler. Bu böyle devam eder.
Bir kez dokunuldu mu her yerine dokunurlar kvp.
Hatay ve Sivas maçları kırılma maçları degildi, her maçın ayni onemi var. Ligin bitimine daha 20 hafta varken ve rakibinle ayni puandayken kırılma maçı olmaz.lig bitmedi lakin kırılma maclarını alamıyoruz bu sene 2 tane kırılma macına cıktık hatay ve sivas ikisinide alamadık,simdilik giden birşey yok lakin
sonraki kırılma macı ts macı işte onu alamazsak lig büyük oranda gitmiş olacak puan farkı 5-6 olduktan sonra kolay kolay kapatamayız
herkesın aksine benım endişem hakemler filan degil yada fenerin 5-6 gol atmasıda degil
biz kendimiz bu sene eksigiz yani sampiyonluk isteyen bır takım bir oyun yok sahada daha acısı sampiyonluk olmasada olur gibi kafasına kuma gömen sene basından hertürlü pislige susan bir yönetim var
yani lazyo macını alırsak sampiyonluktan söz edebilirz ama beraberlikte bile tüm psikolojik üstünlük karşıya gececek ki şu anda bile geçti bu arada erden harici yönetimi hiç masum bulmuyorum bu sene bu suskunlugun altında hiç masumane seyler yok gibi
Mangalın sırası mı üstat zaten ortalık yangın yeriOrel Mangala
Nelsson'la takas mı yapacağız.Orel Mangala