Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Kazandırdığı puanlar çok fazla kanks..Fedakarlıkta 1 numaraya yazarım kendisini halen çok seviyorum ama istikrarlı oyunda bu 8 isme haksızlık edemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazandırdığı puanlar çok fazla kanks..Fedakarlıkta 1 numaraya yazarım kendisini halen çok seviyorum ama istikrarlı oyunda bu 8 isme haksızlık edemem.
Şampiyonlar ligine kaldıysak direk Icardi sayesinde oldu ama ligde arka taraf sağlam olmasa çok daha fazla puan kaybedebilirdik kötü oyunu söylemezsek ayıp ederiz iyi günde kral diyoruz kötü günde yine sahip çıkıyoruz ki çıkılmalı ama kötü olduğunuda söylemek lazım.Kazandırdığı puanlar çok fazla kanks..
Kırpma değil; çok kişi bu mazereti öne sürdüğü için dedim onu.Ya istersen %100 as kadronla cik sivasin u-17 puan takimina puan kaybet
Dedigimin ufacik bi kismini kirpip cevap vermek nedir, yazmak istedigim acik
Karalar baglayacak ortaligi bu kadar karistiracak bir durum yok
Takim senenin başından beri iyi bir futbol oynamıyor. Bunun en büyük sebebi Erden Timur'un yaptıgı transferler. Puan kayiplarinin sebebi kotu hakem yönetimleri olabilir ama kotu oyunun sebebi hakemler degil bence. İyi oynayan bir Galatasaray Sivasspor'u kotu hakem yönetime ragmen yenebilir.Genel olarak atılan postlara bakıyorum, halen şuraya adam alınsaydı, buraya adam alınsaydı gibi şeyler görüyorum. Abicim en kötü haliyle dahi 4 maç hariç hepsini kazanmış bu takım. En kusursuz transferleri yapıp, en muhteşem futbolu da oynasan zaten en fazla 9 puan fazla alacaktın. Evet transfer dönemi kötü geçti, fakat bugünün sorunu bu değil. Eğer bu satılık düzen olmasaydı zaten bu eksiklere rağmen ciddi bir farkla lider olurduk. O yüzden bu sorunu ne bir sol bek değiştirir ne de 8 numara. Yönetimin iyi olacak herşeyden önce. Ezim ezim ezdirdi bizi bu yönetim.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 deplasmanda 6 galibiyet
Daha 9 deplasman var ve bunlarin hepsini kazanmak zorundayiz artik.
Trabzon, Samsun, Ankaragücü, Jk, Kasimpasa, Alanya, Adana Demir, Karagümrük ve Konya deplasmanlarimiz var.
10 deplasmanda 6 galibiyet
Daha 9 deplasman var ve bunlarin hepsini kazanmak zorundayiz artik.
Trabzon, Samsun, Ankaragücü, Jk, Kasimpasa, Alanya, Adana Demir, Karagümrük ve Konya deplasmanlarimiz var.
romanoya göre fb krunici de almış
biz de eksikleri kapatsaydık bari
Teknik ekibe adam alınsın. Mümkünse erden beye bağlı olsın hatta
Olabilir. Bunlardan daha önce oyuna müdahale edeceği kesin.ne yapsın mesela
telefonu açıp oyuncu değişikliği mi sorsun