Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazandırdığı puanlar çok fazla kanks..
Şampiyonlar ligine kaldıysak direk Icardi sayesinde oldu ama ligde arka taraf sağlam olmasa çok daha fazla puan kaybedebilirdik kötü oyunu söylemezsek ayıp ederiz iyi günde kral diyoruz kötü günde yine sahip çıkıyoruz ki çıkılmalı ama kötü olduğunuda söylemek lazım.

Bu sezon Sanchez ve Icardi harici gelenler yanlış transfer, gönderdiklerimiz de yanlış.

Mitsö, Dubois ve Rashica kalmalıydı yani gelenler o kadar kötü.

Ya istersen %100 as kadronla cik sivasin u-17 puan takimina puan kaybet

Dedigimin ufacik bi kismini kirpip cevap vermek nedir, yazmak istedigim acik

Karalar baglayacak ortaligi bu kadar karistiracak bir durum yok
Kırpma değil; çok kişi bu mazereti öne sürdüğü için dedim onu.

Karalar bağlanacak bir durum bence de yok ama mevcut oyunu yeterli sayacak veriler de yok ortada. Takım savunmasında zaafiyet vermek pahasına sahaya sürülen öndeki dörtlüyü yeterli buluyor musun? Hatta içlerinden net memnun olduğun tek futbolcu var mı? Filanca sakat, falanca uyum sorunu yaşıyor, feşmekanca beriki oyuncu yüzünden verimli olamıyor vs diye diye sezonu ortaladık. Hepsi birden değiştirilemeyecek elbette ama sistem mi değişir, yeni transferle mi yapılır ne edilirse, takımdaki arızaların bir şekilde giderilmesi gerekliliği çok açık...

Genel olarak atılan postlara bakıyorum, halen şuraya adam alınsaydı, buraya adam alınsaydı gibi şeyler görüyorum. Abicim en kötü haliyle dahi 4 maç hariç hepsini kazanmış bu takım. En kusursuz transferleri yapıp, en muhteşem futbolu da oynasan zaten en fazla 9 puan fazla alacaktın. Evet transfer dönemi kötü geçti, fakat bugünün sorunu bu değil. Eğer bu satılık düzen olmasaydı zaten bu eksiklere rağmen ciddi bir farkla lider olurduk. O yüzden bu sorunu ne bir sol bek değiştirir ne de 8 numara. Yönetimin iyi olacak herşeyden önce. Ezim ezim ezdirdi bizi bu yönetim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfere falan gerek yok, bu sene bu maçtan sonra görüldü ki fb şampiyon yapılacak, boşuna para harcamayalım

Takımda mevcut durumda eli ayağı düzgün sağ kanat oynayacak adam yok zaniolo gitmeseydi gruptan çıkardık hemde şu an olduğumuz durumdan daha iyi olurduk . Ziyech yüzde 60 bile oynasa yeterde artar bile ama oynamıyor adam

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genel olarak atılan postlara bakıyorum, halen şuraya adam alınsaydı, buraya adam alınsaydı gibi şeyler görüyorum. Abicim en kötü haliyle dahi 4 maç hariç hepsini kazanmış bu takım. En kusursuz transferleri yapıp, en muhteşem futbolu da oynasan zaten en fazla 9 puan fazla alacaktın. Evet transfer dönemi kötü geçti, fakat bugünün sorunu bu değil. Eğer bu satılık düzen olmasaydı zaten bu eksiklere rağmen ciddi bir farkla lider olurduk. O yüzden bu sorunu ne bir sol bek değiştirir ne de 8 numara. Yönetimin iyi olacak herşeyden önce. Ezim ezim ezdirdi bizi bu yönetim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takim senenin başından beri iyi bir futbol oynamıyor. Bunun en büyük sebebi Erden Timur'un yaptıgı transferler. Puan kayiplarinin sebebi kotu hakem yönetimleri olabilir ama kotu oyunun sebebi hakemler degil bence. İyi oynayan bir Galatasaray Sivasspor'u kotu hakem yönetime ragmen yenebilir.
Her sene şampiyonluk beklentim yok ama bizden kat kat ufak bütçeli Anadolu takimlarina karşı daha iyi oyun beklentim var.
Okan Hoca'nin mevcut kadroyu daha iyi oynatacak kapasiteye sahip oldugunu düşünmüyorum, o yüzden bu takıma mutlaka Hoca'nin oynattigi sisteme uygun 2 3 transfer yapılmalı.
Hemen hemen butun Turkiye Galatasaray'a karşı birlik olmuşken yönetimin takimi ezdirmemek icin yapabilecegi tek şey çok iyi bir kadro kurmak, onun disinda hiç birsey yapamazlar.

Bir on numara çekilmeli sağ kanat içinde acil çözüm bulunmalı ziyech konusu halledilmeli

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 deplasmanda 6 galibiyet

Daha 9 deplasman var ve bunlarin hepsini kazanmak zorundayiz artik.

Trabzon, Samsun, Ankaragücü, Jk, Kasimpasa, Alanya, Adana Demir, Karagümrük ve Konya deplasmanlarimiz var.

Teknik ekibe adam alınsın. Mümkünse erden beye bağlı olsın hatta

Trabzon, Samsun, Ankaragücü, Jk, Kasimpasa, Alanya, Adana Demir, Karagümrük ve Konya deplasmanlarimiz var.

Yarısından fazlası şikecilere 6 puan hediye arka bahçeleriymiş.
1-2 maçta puan kayberdik diyordum ama artık en az 3 tanesinde ederiz diye düşünüyorum.
Sivas ve özellikle hatay deplasmanında yenilmeyecektik işte.

İçerde firesiz gidelim buraları aşarız. Son maça kalırsa kazanırız zaten o maçı saymıyorum ben. 8 deplasman 3'ü İstanbul'da.
Trabzon ile Samsun afrika kupasında yaralılar. Adana takımı dağıttı, Alanya kazmalar ordusu biz yeter ki içerde full gidelim.

aç adam lazım. trip yapacak adam değil. öncelikle bunu bilseler iyi olur.

romanoya göre fb krunici de almış

biz de eksikleri kapatsaydık bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt