Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.221
- 76.287
- 4.218
Yazın burada Rashica gittiği an yerine Ziyech alınacağını duyduğumda tepki gösterdim diye linç yedim. Bir takıma yıldızların yanında asker oyuncu lazım Berkan ve Rashica topu kapacak, mücadele edecek terinin son damlasına kadar emek verecek biri olmalıydı.Bu 8-9 oyuncunun durumu ne
kim ne zaman gelecek
kim oynamak istemiyor
kim gercekten sakat
bunlarin hepsi aciklanmali artik. sag bek turap, sol bek kazimcan, forvet halil'le sezon mezon bitmez.
İlla Rashica'da olsun istemedim benzer profilde olabilirdi gittikten sonra hainlik yaptı ama 2.5 ay adam bekledi Okan hocada her basın toplantısında söyledi 5-6 m euro bonservis açamıyorsak yazık Ziyech, Tete, Zaha, Ndombele 12-13 m euro'ya yakın para ödeniyor
Bir takımda dengeli hücum olması için bir kanadın içeri diğer kanadın zıt olması lazım Visca tarzı çizgi ve benzer bir profil lazımdı. 2 kanatta böyle içe doğru oynayınca oyun sıkışıyor bugün kontra atak bile yapamadık.
Umarım Barış dönünce en azından düzenli sağ kanat oynatsınlar en azından mücadele görelim çizgiye 0'a inmeyi görelim rakibin defansını bozmasını görelim.