Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 8-9 oyuncunun durumu ne
kim ne zaman gelecek
kim oynamak istemiyor
kim gercekten sakat

bunlarin hepsi aciklanmali artik. sag bek turap, sol bek kazimcan, forvet halil'le sezon mezon bitmez.
Yazın burada Rashica gittiği an yerine Ziyech alınacağını duyduğumda tepki gösterdim diye linç yedim. Bir takıma yıldızların yanında asker oyuncu lazım Berkan ve Rashica topu kapacak, mücadele edecek terinin son damlasına kadar emek verecek biri olmalıydı.

İlla Rashica'da olsun istemedim benzer profilde olabilirdi gittikten sonra hainlik yaptı ama 2.5 ay adam bekledi Okan hocada her basın toplantısında söyledi 5-6 m euro bonservis açamıyorsak yazık Ziyech, Tete, Zaha, Ndombele 12-13 m euro'ya yakın para ödeniyor

Bir takımda dengeli hücum olması için bir kanadın içeri diğer kanadın zıt olması lazım Visca tarzı çizgi ve benzer bir profil lazımdı. 2 kanatta böyle içe doğru oynayınca oyun sıkışıyor bugün kontra atak bile yapamadık.

Umarım Barış dönünce en azından düzenli sağ kanat oynatsınlar en azından mücadele görelim çizgiye 0'a inmeyi görelim rakibin defansını bozmasını görelim.

Orta saha diyoruz aylardir. Takim kritik maçlara başladı Hala orta saha almadınız. Sol bekte her maç farklı biri deneniyor. Ciddi yonetim sorunu da var şu an. Tff gitmeli acilen, fenerli nihat bile daha adildi bu tffden. Arabistanda ali koç oyununa gelip tek açıklama yapmadı koca kulübümüz. Başkan kendine gel lütfen, her şeyi berbat ediyorsunuz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zahayi elimizden cikarabiliyorsak cikarmaliyiz

Bu adamin 3 yil falan daha sozlesmesi var, bu yil bile bu haldeyse onumuzdeki seneler nasil olur dusundukce urperiyorum

Boey, Nelsson'u hatta başka iyi teklif olursa satalım yerlerine daha ucuza uygun genç düşük maaşlı oyuncular koyalım. 35 civarı kazanırsak 10-15 civarı maks harcayalım kalan para ile BB borçlarını ödeyelim bir şekilde şu BB borçları ve faizlerinden bir şekilde kurtulalım. BB'den bir an önce kurtulmak özellikle bu sene bana göre şampiyonluktan çok daha önemli.

yaz transferleri konusu çokça konuşuldu

tutmamalarının oynadığımız oyunla alakası yüzde 5 filandır en fazla

alaattin isimli adamı 3 kere birebirde yakalayıp geçemiyorsan ne yapabiliriz ki

limitti, bariz çalım girişimi, yıldız tutkusu, hocanın eskiden gördüğü isimler derken maliyete karşılık baya sıçıldı

ama buna rağmen elimizde yine aynı yönetim ve hocanın kurdupu iyi bir iskelet var üzerine hala koyabiliriz

Bu sene takımın en iyi istikrarlı ve iyi 8 oyuncusunu yazım desem 1 tane hücum oyuncusu yazabilen çıkar mı ?(Çıkmaz)

1- Boey
2- Abdülkerim
3- Torreira
4- Sanchez
5- Nelsson
6- Barış
7- Kaan
8- Muslera
9- Mertens(Yaşına göre)

Bu 8 oyuncuya katılmayan var mı + Mertens ?.

O zaman sorunu az buçuk anlıyoruz takımın bu kadar az gol yemesinin sebebi buyken bitirememe sebebide ön bölgenin istikrarsız yapısıdır.

Peki Mertens bu yaşında bu kadar etki edip oyunu değiştirebiliyorken neden halen 10 numara transferi için acele etmiyoruz sol bekten bile daha önemli olabilir.

500 eksigin oldugu 1 macta puan kaybi oldu diye futbolculari hocayi yerden vurup sampiyonluk gitti diye zirlayanlar ifbyi tutabilir

Kafayi mi yediniz yaw daha ligin bitmesine 19 mac var puan farki 2 fiksturde avantajlisin

Kendinize gelmenizi oneririm
Yalnız rakip Sivasspor' un zaten dar ve kalitesiz olan kadrosundan da muhtelif sebeplerle önemli oyuncular bu maça çıkamadı; eksik olmamız mazereti geçerliliğini yitiriyor bu durumda. Şampiyonluk gitmedi tabii ama takımda ciddi arızalar olduğunu görmezden gelmek doğru değil. Öndeki dörtlü işlemiyor ve bugün oynayanlardan bir tek Halil var ilk 11 dışı...

4 yollayıp 4 almamız ve acilinden yapmamız gereken dönem. Bazen zararlar oyuncuyu elde tutarak olur ve bunun faturası daha büyüktür.

Oyuncuyu yollar üstüne para verirsin artı olarak yerine yeni adam alırsın ve o aldığın adam öyle işler yapar ki kökten kazanırsın ama en başta para verip adam yollanır mı dersen hem sahada hem nakitte sınıfta kalırsın.

Futbolun içine siyaset karıştıranlarında canı cehenneme gitsin adım kadar eminim yukarılarda. Talimat var ve bence Riva arazilerden vs givi konulardan tehdit var yönetim boş yere susmaz bu sene bi şekilde feneri şampiyon yapmaya çalışıyorlar he ama yemin ederim Okan buruk ve erden Timur’a net inanıyorum bir şekilde biz şampiyon olacağız bu senede bu oyunu bozacağız

Yalnız rakip Sivasspor' un zaten dar ve kalitesiz olan kadrosundan da muhtelif sebeplerle önemli oyuncular bu maça çıkamadı; eksik olmamız mazereti geçerliliğini yitiriyor bu durumda. Şampiyonluk gitmedi tabii ama takımda ciddi arızalar olduğunu görmezden gelmek doğru değil. Öndeki dörtlü işlemiyor ve bugün oynayanlardan bir tek Halil var ilk 11 dışı...
Ya istersen %100 as kadronla cik sivasin u-17 puan takimina puan kaybet

Dedigimin ufacik bi kismini kirpip cevap vermek nedir, yazmak istedigim acik

Karalar baglayacak ortaligi bu kadar karistiracak bir durum yok

Ayrıca kaybedilen bişey yok galeyana gelmeyin puan tablosu burada ikili averaj da öndeyiz yarıştan kopmadık daha fenerin zor maçları var illaki takıldıkları maçlar olucak daha arenaya gelecekler ve göreceksiniz o maçta tokadı basıp hüsran edicem hepsini

Bu sene takımın en iyi istikrarlı ve iyi 8 oyuncusunu yazım desem 1 tane hücum oyuncusu yazabilen çıkar mı ?(Çıkmaz)

1- Boey
2- Abdülkerim
3- Torreira
4- Sanchez
5- Nelsson
6- Barış
7- Kaan
8- Muslera
9- Mertens(Yaşına göre)

O zaman sorunu az buçuk anlıyoruz takımın bu kadar az gol yemesinin sebebi buyken bitirememe sebebide ön bölgenin istikrarsız yapısıdır.

Peki Mertens bu yaşında bu kadar etki edip oyunu değiştirebiliyorken neden halen 10 numara transferi için acele etmiyoruz sol bekten bile daha önemli olabilir.
İcardi'ye haksızlık yapıyosun kanks.Tamam geçen seneki gibi formda değil ama o da iyi katkı sağladı oynadığı maçlarda..

Fenere yenilseydik 3 puan gerisine düşüyorduk ikili averaj sıkıntıya giriyordu bugünkü sonuçla beraber 5 puan fark olacaktı

Kaldı ki 2 puan fark çok değil karalar bağlamaya gerek yok tablo ortada hakemlerin etkisi var 2 yarı rakibe gitmeyeceğimiz onlar bize gelecek ama kısa vadede çok net 2 ihtiyaç var mümkünse Kayserispor maçına kadar indirelim.

Fener Bonucci + Krunic çekti bizimde aynı şekilde hızlı olmamız lazımdı şu an Angelino halen kadroda ne olacak bilmiyoruz sol bekle ilgili hiçbir haber yok 10 numara desek yine yok.

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Transfer
Torreira - Kaan/Demirbay
Barış - Transfer - Kerem
???​

Ayrıca kaybedilen bişey yok galeyana gelmeyin puan tablosu burada ikili averaj da öndeyiz yarıştan kopmadık daha fenerin zor maçları var illaki takıldıkları maçlar olucak daha arenaya gelecekler ve göreceksiniz o maçta tokadı basıp hüsran edicem hepsini
galeyane gelelim ama tff,fb ve hakemlere karşı

1- Boey
2- Abdülkerim
3- Torreira
4- Sanchez
5- Nelsson
6- Barış
7- Kaan
8- Muslera
9- Mertens(Yaşına göre)

sanchez dışında hepsi geçen seneden

Sorun yönetimin şu maça kadar uyumasında, ki şu maçtan sonra yapılacak açıklama bile yarın yapılacak, bu saha içinden daha büyük bir sorun. Rakibin ittiriliyor çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt