Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangala nasıl topçuydu
VFB'deyken bizim istediğimiz ama alamadığımız bir oyuncuydu sanırım 6-8 no idi. Nelsson takası ile bir ihtimal diyorum ama diğer isteyen takımlar doğruysa bize kalmaz. Bana göre artık orta sahaya gerek yok. Sol bek ve gelecek sezonda Mertens'in yerini alabilecek bir adam alalım bir de Sacha satılırsa onun yerine birini alalım yeter. Orta sahada Eyüp'e daha fazla şans verelim.

Ndombeleden olivirradan Angelino dan çıkacaksak mangala mantıklı olur bide on numara alınır ama diğer türlü asıl ihtiyac on numara kesinlikle.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayalimdeki adam Griezzman ama oda 2 sene sonra anca gelir

Bayern Mukiele'yi alamazsa Boey'e gelecekmiş. Mukiele'nin maaşı vergilerle birlikte yıllık 8-9'u bulabilir gibi o yüzden Bayern, Boey'e 25 bonservis verip yıllık vergilerle birlikte 4 civarı vermeyi daha mantıklı bulabilir bence. Bununla birlikte ben Boey'i Arsenal'a çok yakıştırıyorum bu haberler PL'den ilgilenen takımların elini çabuk tutmasını sağlar.

Stuttgart'da en iyi döneminde tam bir B2B du. Ama son sezonunda isteksizlik, artik eskisi gibi kendini fazla ikili mücadaleye vermeyen ve biraz cekingen herife dönmüstü. Sanki sakatlanmayim ve sezon sonu artik transfer oluyum kafasiyla takiliyor gibiydi.

Bayern Mukiele'yi alamazsa Boey'e gelecekmiş. Mukiele'nin maaşı vergilerle birlikte yıllık 8-9'u bulabilir gibi o yüzden Bayern, Boey'e 25 bonservis verip yıllık vergilerle birlikte 4 civarı vermeyi daha mantıklı bulabilir bence. Bununla birlikte ben Boey'i Arsenal'a çok yakıştırıyorum bu haberler PL'den ilgilenen takımların elini çabuk tutmasını sağlar.

Mukieleyi opsiyonla kiralamayi istiyorlardi. Ben simdiden 5 milyon kira + 20 milyon zorunlu olmayan opsiyonlu teklifi görebilir gibi oldum.

Gecen sene de on numara 8 numara sol bek diyorduk hala ayni yerdeyiz. Zaha yerine rashica ndombele yerine fredi baglasak daha iyi takim olacaktik.
Kağıt üstünde istenirdi ama fred 30 yaşında sonuçta 15 m euro bağlamak mantıksız olurdu 5 yılda sözleşme aldı seneye ne vereceği belli değil kaldı ki 5 m euro bonservis verebilecek limit bile sıkıntılıydı.

8 ve 10 numara her halükarda alınmalı. Şimdi ya da sezon sonu. Mühim olan doğru profillere yönelmek ve yine hata yapmamak.
Ayrıca eldeki çöplerden kurtulmak transferden daha önemli şu anda. Hem maaş ödüyoruz hem de takımı bozuyorlar.
Bana kalırsa Davinson hariç bu sezon aldıklarımızın hepsini postala gitsin.

Mukieleyi opsiyonla kiralamayi istiyorlardi. Ben simdiden 5 milyon kira + 20 milyon zorunlu olmayan opsiyonlu teklifi görebilir gibi oldum.
Zorunlu opsiyondu sanırım çünkü PSG direk bonservis bekliyor Mukiele'den. Hatta bir kaç haberde PSG'nin Kimmich ile ilgilnediği ve Mukiele'nin bu transferde takasta kullanılabileceği.

Şampiyon oldun olamadın meselesi değil asıl önemli olan en kötü ihtimalde olamazsan bile 2'nci sıradan CL ön elemesi zor olacak Portekiz ligi, Hollanda ligi takımları olacak orada seri başı değiliz güçlü bir oyunla geçebiliriz ama o yüzden eksik parçaları tamamlayıp önümüze bakmak lazım.

Mukielenin alternatifi boey olmuş durumda. Ya bayern ya psg boeyu alacak belli oldu

Kağıt üstünde istenirdi ama fred 30 yaşında sonuçta 15 m euro bağlamak mantıksız olurdu 5 yılda sözleşme aldı seneye ne vereceği belli değil kaldı ki 5 m euro bonservis verebilecek limit bile sıkıntılıydı.

Valla zahaya yillik en az 6 verdigimiz dusununce orta sahaya o parayi gommek daha mantikliydi. Fener devreye girmeden daha ucuza kapatabilirdik. Fred de degil asil para harcamamiz gereken yerlere harcamadik maalesef parayi.

boey ve nelsson giderse 4 transfer yapmak gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt