Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL formatı değişiyor o yüzden gelen takımlar daha kolay olacak diye biliyorum 2. olan takıma da.
detayını bilmiyorum fakat beni en cok ürküten şey fenerin sampiyonlugu degil bizim sahamızda kupa kaldırma olasılıgı böyle birşeyi yaşamak olabilecek en büyük trajedi tabi taraftara,yönetimin çok şeyinde oldugunu sanmıyorum erden harici

detayını bilmiyorum fakat beni en cok ürküten şey fenerin sampiyonlugu degil bizim sahamızda kupa kaldırma olasılıgı böyle birşeyi yaşamak olabilecek en büyük trajedi tabi taraftara,yönetimin çok şeyinde oldugunu sanmıyorum erden harici
Kendi sahanda alabilirsin kupayı. Biz ankaradamı kaldırdık kupa. En fazla bizim maçta şampiyonlukları tescillenir o kadar.

Derbi son maç değil öyle bir ihtimal söz konusu değil.

Geçen senede ona uğraştılar bu sene kura çekilirken direk 37. hafta derbi tarihini görünce bizim stada vereceklerini biliyordum gitmeden önce kıyak geçmişler zaten şampiyon olacaklarsa bile bizim maçtan önce olsunlar bizim stadda olma ihtimalini bende istemiyorum umarım devre arasını güzel geçirir o maça yine şampiyon çıkarız.

Ndombele, Sergio, Kerem Demirbay yerine bir tane Gedson olsaydı şimdi hem adam gibi orta sahamız olurdu hem de ilerde satabileceğimiz bir topçumuz. Şunlara saçtığımız paralar, yıllık ücretler de cebimizde kalırdı. Abv Belmas

Boey yüzde 99 gidecek. Ağrım var demesi vs tesaduf değil, geçen seneden beri her maç yüzde 💯 eforla oynayan adam son antrenmanda ağrım var riske girmeyeyim mı diyecek ?boey gibi bir makinenin '' hafif '' bir şekilde sakatlanıp kritik bir deplasmana '' tedbir '' amaçlı götürülmemesi bence mümkün değildir.

Ya PSG ya Bayern e gider , gelecek parayla da mangala yi hedefliyoruz belli ki.

Umarım iyi değerlendirilir o para.

Boey yüzde 99 gidecek. Ağrım var demesi vs tesaduf değil, geçen seneden beri her maç yüzde 💯 eforla oynayan adam son antrenmanda ağrım var riske girmeyeyim mı diyecek ?boey gibi bir makinenin '' hafif '' bir şekilde sakatlanıp kritik bir deplasmana '' tedbir '' amaçlı götürülmemesi bence mümkün değildir.

Ya PSG ya Bayern e gider , gelecek parayla da mangala yi hedefliyoruz belli ki.

Umarım iyi değerlendirilir o para.
sağ bek bakmak lazım!

rotasyonda bu kadar seçenek varken belki bunu söylemek kulağa saçma geliyor ama kanatlardan yeterince katkı alamıyoruz.
Ziyech/Zaha/Tete üclüsünden birini satsak, hic birsey demem. Yerine daha cok cizgiye inen, etkili olmasi icin sirf top ayagina oynanmasina gerek olmayan, dinamik ve baya kosan adam isterdim.

recete belli!

yazdaki gibi islatan, transfer tm showu degilde savasan, mücadele eden, askerler almaliyiz.

Biz 1 ay daha bekleyelim. Son gün transfer yaparız. Allah'tan şampiyonlar ligi parası aldık. Birde almasak nolcakmis acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt