Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo olabilir

Kimse dile getirmiyor ama yüksek bir ihtimal yani

Ve bir anda puan farkı 5'e çıkar

Belki de havlu atarız lige

Maalesef saha dışı olaylar için çok geç kaldık masaya vurmakta

Gerçi bugünde çok vurduğumuz söylenemez
Fener’i 1-0 yendiğimiz takdirde 3 puan önde gelmeleri sorun olmuyor dolayısıyla 5 puan farkı 2 puan. Yenilsek dahi havluluk bir durum yok henüz erken, transferleri de bir görelim.

Bu şerefsizler biz uzak durdukça salça oluyolar biz efendilik yaptıkça magandalık yapıyorlar bu işin sonu hayra alamet değil ülkede iç karışıklık çıkarsa şaşırmam çok geriyorlar ortamı ve kan dökülebilir böyle giderse

Ulan şu kupa maçı oynansaydı alıcaktık bunların aklınıda olmadı tez vakitte şu maç oynanır umarım bi koysak dağalacaklar

Bu şerefsizler biz uzak durdukça salça oluyolar biz efendilik yaptıkça magandalık yapıyorlar bu işin sonu hayra alamet değil ülkede iç karışıklık çıkarsa şaşırmam çok geriyorlar ortamı ve kan dökülebilir böyle giderse
Bugün dile getirdik bu durumu

Bunlar koca camialar

Arkalarında milyonlarca taraftarı var

Herkes konuştuğu cümleye dikkat etmeli

Öyle gevşek gevşek çıkıp Fetöcü bunlar yeaa deyip de sonrasında hiçbir şey olmamış gibi aradan sıyrılmak yok

Herkes haddini bilecek

Fener’i 1-0 yendiğimiz takdirde 3 puan önde gelmeleri sorun olmuyor dolayısıyla 5 puan farkı 2 puan. Yenilsek dahi havluluk bir durum yok henüz erken, transferleri de bir görelim.
Takımın mentali kaldırmaz fb maçına kadar puan farkını açmamayı

Kısaca puan farkı 5 olduğu zaman işimiz çok zor olur

Gerçekçi olmak lazım

Çünkü rakibin normal şartlarda oynamıyor

Bugün dile getirdik bu durumu

Bunlar koca camialar

Arkalarında milyonlarca taraftarı var

Herkes konuştuğu cümleye dikkat etmeli

Öyle gevşek gevşek çıkıp Fetöcü bunlar yeaa deyip de sonrasında hiçbir şey olmamış gibi aradan sıyrılmak yok

Herkes haddini bilecek
Diyorum işte hocam bizimkiler çok sağ duyulu davranıyor bakıldığında bizim bu tutum hoşumuza gitmiyor ama bunun böyle olması lazım ortamı gerdikçe ok yaydan çıkıcak sonucu telafi olmayan şeyler olucak ben bile dağ duyulu bir insanım ama böyle Fenerli gevşek gevşek birini görünce ağzımın ortasına indiresim geliyor mesela herkez bu kadar aklı selim değil bunlarda kuduz köpek gibi saldırıyorlar Galatasaray korkusu iliklerine işlemiş adamların

Maclarda altina iseyen bi tdsi var rakibin bunu unutmayalim

Diyorum işte hocam bizimkiler çok sağ duyulu davranıyor bakıldığında bizim bu tutum hoşumuza gitmiyor ama bunun böyle olması lazım ortamı gerdikçe ok yaydan çıkıcak sonucu telafi olmayan şeyler olucak ben bile dağ duyulu bir insanım ama böyle Fenerli gevşek gevşek birini görünce ağzımın ortasına indiresim geliyor mesela herkez bu kadar aklı selim değil bunlarda kuduz köpek gibi saldırıyorlar Galatasaray korkusu iliklerine işlemiş adamların
Aynen renktaş

Biz yapmayız ama ülke cahil kaynıyor

Özellikle gençlerin kanı kaynıyor daha çok toylar filan

Yani Allah muhafaza bir yerde film kopar ve sonrası daha da kötü olur

Herkes ayağını denk almalı bu yüzden

Dünden sonra heves meves kalmadi yav.

Herifler bu sezon öyle organize olmus ve öyle bir teskilatlanmislar ki buna gücümüz yetmez.

Firildagin bu sezon fitratimizda olmayan seyler yapacagiz aciklamasindan belliydi bu sene kirli islerin dönecegi.

Hakemleri her zaman satin aliyorlardi ama bu sene 2-3 takim haric her rakip bunlara resmen bilerek oynamadi. Rakipleri de satin almislar. Isin medya tarafina deginmiyorum bile.

Önce bir sivası Kayseri’yi falan yenelim sonra son maçı düşünürüz di mi ? Böyle garanti garanti yazıp “birşey olmaz yaa” demek eğreti duruyor. Oynamadığın maç kazanmadığın da maçtır. O gün o maça bu şartlarda girmek demek rakibinin senden daha avantajlı olması demek.

Ali Sami Yen'de eski taraftar coşkumuzu görmüyorum maalesef
Takımı tetikleyen unsurlardan biri de taraftardır
Video çekmeye maça gidecek olan hiç gitmesin
Siz de şu ölü toprağını atın üstünüzden

Ya bu kim ki erden timura laf sokuyor kamera karşısında yeni gördüm beynime kan fışkırdı yemişim voleybolu olsa ne olur olasa ne olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt