Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.151
- 101.367
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener’i 1-0 yendiğimiz takdirde 3 puan önde gelmeleri sorun olmuyor dolayısıyla 5 puan farkı 2 puan. Yenilsek dahi havluluk bir durum yok henüz erken, transferleri de bir görelim.Yoo olabilir
Kimse dile getirmiyor ama yüksek bir ihtimal yani
Ve bir anda puan farkı 5'e çıkar
Belki de havlu atarız lige
Maalesef saha dışı olaylar için çok geç kaldık masaya vurmakta
Gerçi bugünde çok vurduğumuz söylenemez
Bugün dile getirdik bu durumuBu şerefsizler biz uzak durdukça salça oluyolar biz efendilik yaptıkça magandalık yapıyorlar bu işin sonu hayra alamet değil ülkede iç karışıklık çıkarsa şaşırmam çok geriyorlar ortamı ve kan dökülebilir böyle giderse
söylemesekte veriyorlar. bari söyleyelim de versinler ahberd50 blok ceza ahbfield
Takımın mentali kaldırmaz fb maçına kadar puan farkını açmamayıFener’i 1-0 yendiğimiz takdirde 3 puan önde gelmeleri sorun olmuyor dolayısıyla 5 puan farkı 2 puan. Yenilsek dahi havluluk bir durum yok henüz erken, transferleri de bir görelim.
Diyorum işte hocam bizimkiler çok sağ duyulu davranıyor bakıldığında bizim bu tutum hoşumuza gitmiyor ama bunun böyle olması lazım ortamı gerdikçe ok yaydan çıkıcak sonucu telafi olmayan şeyler olucak ben bile dağ duyulu bir insanım ama böyle Fenerli gevşek gevşek birini görünce ağzımın ortasına indiresim geliyor mesela herkez bu kadar aklı selim değil bunlarda kuduz köpek gibi saldırıyorlar Galatasaray korkusu iliklerine işlemiş adamlarınBugün dile getirdik bu durumu
Bunlar koca camialar
Arkalarında milyonlarca taraftarı var
Herkes konuştuğu cümleye dikkat etmeli
Öyle gevşek gevşek çıkıp Fetöcü bunlar yeaa deyip de sonrasında hiçbir şey olmamış gibi aradan sıyrılmak yok
Herkes haddini bilecek
Aynen renktaşDiyorum işte hocam bizimkiler çok sağ duyulu davranıyor bakıldığında bizim bu tutum hoşumuza gitmiyor ama bunun böyle olması lazım ortamı gerdikçe ok yaydan çıkıcak sonucu telafi olmayan şeyler olucak ben bile dağ duyulu bir insanım ama böyle Fenerli gevşek gevşek birini görünce ağzımın ortasına indiresim geliyor mesela herkez bu kadar aklı selim değil bunlarda kuduz köpek gibi saldırıyorlar Galatasaray korkusu iliklerine işlemiş adamların
Fener’i 1-0 yendiğimiz takdirde 3 puan önde gelmeleri sorun olmuyor dolayısıyla 5 puan farkı 2 puan. Yenilsek dahi havluluk bir durum yok henüz erken, transferleri de bir görelim.
Yanılıyorsun dostum. Taraftarımız gayet iyi.Ali Sami Yen'de eski taraftar coşkumuzu görmüyorum maalesef
Takımı tetikleyen unsurlardan biri de taraftardır
Video çekmeye maça gidecek olan hiç gitmesin
Siz de şu ölü toprağını atın üstünüzden
Bir de bizim yiğidimize bakMaclarda altina iseyen bi tdsi var rakibin bunu unutmayalim
Rüyanda görürsün sizi hamsi tava yapıp kızartacagızts maçı da puan kaybı olur dersem dayak yer miyim