Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dubois kesin dönüyor mu?

Kralın gidişine üzülmüştüm ztn

Yunus 13 maça daha çıkarsa 9 milyon Euro
Zaniolo 17 maça çıkarsa 22.5 milyon Euro kazanacağız

Olur mu bilmem ama olursa yazın bu paraları adam akıllı sistemi olan ve oyuncu analizleri güçlü bir hocayla takımdaki eksikleri nokta atışı tamamlamalıyız, yazın önceliğimiz hoca olmalı

Devre arası transfer listemiz Berkan ile dobuis ekstra bir şey beklemiyorum zaten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne hocasi kaymak gibi hoca varken

2 hafta önce adamlar kendi evlerinde kalemize şut atamadan puan kaybettiler. O günden beri psikolojik üstünlük bize geçmesi gerekirken saçma sapan bir şekilde adamları şampiyon ilan ediyoruz. 3 maçtır kalemize İsabetli şutları yok ve bizim evimize gelecekler. Daha ligin ikinci yarısı var yönetim ve taraftar bu ara çok saçmalıyor cidden. UEFA’da devam ediyoruz. Aramızda iki puan var. Ne bu öldük bittik havaları

Dubois kesin dönüyor mu?

Kralın gidişine üzülmüştüm ztn
Dün söylemlerden anladığım kadarı ile bir yoklama olmuş, ama kesinliği yok durumun ahbabım. Leo döner ise mutlu olurum lakin süreç Angelino durumu ile de ilgili olabilir, yabancı sayısı bakımından önce vedalaşmamız gerekiyor. Bakalım süreç nasıl yönetilecek.

2 hafta önce adamlar kendi evlerinde kalemize şut atamadan puan kaybettiler. O günden beri psikolojik üstünlük bize geçmesi gerekirken saçma sapan bir şekilde adamları şampiyon ilan ediyoruz. 3 maçtır kalemize İsabetli şutları yok ve bizim evimize gelecekler. Daha ligin ikinci yarısı var yönetim ve taraftar bu ara çok saçmalıyor cidden. UEFA’da devam ediyoruz. Aramızda iki puan var. Ne bu öldük bittik havaları
sosyal medya ve tv algısı işte böyle bir şey

"geçen seneki riskli oyunları yok + oyuncu kaliteleri geçen seneye göre daha iyi. ve rakip performansları".

son derece haklısın.

ancak bu demek değildir ki pes edeceğiz. çekilelim ligden o zaman, neden oynuyoruz ki?

böyle şamp olmak çok daha anlamlı olacak.

yeter ki kendi seviyemizi 2-3 level daha yukarı çekelim.
Tabiki etmiyicez ancak 1-0 ı bulunca hakem müsveddelerinin ama doğru ama götünden penaltı uydurmayacağının garantisi var mı şu kodumun liginde yok,ona göre her maçı tek farklı alamayacağını,aldırtmayacaklarını idrak etmen lazım en önce

Karagümrük maçında da aynı boku yedik serdar kamili olmasa orda da puan kaybediyoduk

Bizim takımın çok ciddi sorunları var onlar düzeltilse yine ipi göğüsleriz ama sorunların halledileceğine dair inancı kalmadı kimsenin herkesin karamsarlığı bu yüzden

Tabiki etmiyicez ancak 1-0 ı bulunca hakem müsveddelerinin ama doğru ama götünden penaltı uydurmayacağının garantisi var mı şu kodumun liginde yok,ona göre her maçı tek farklı alamayacağını,aldırtmayacaklarını idrak etmen lazım en önce

Karagümrük maçında da aynı boku yedik serdar kamili olmasa orda da puan kaybediyoduk

Bizim takımın çok ciddi sorunları var onlar düzeltilse yine ipi göğüsleriz ama sorunların halledileceğine dair inancı kalmadı kimsenin herkesin karamsarlığı bu yüzden
aynı şeyi diyoruz reyiz

kendimizi geliştirmemiz lazım diyorum ben de işte. neden düzeleceğine inanmayalım ki?

Yasın bitti mi

Zaten sezon başından beri gerek tv gerek sosyal medyada halihazır bi algı var üstüne iki maç üst üste 5 6 atınca bizim taraftar da öldük bittik moduna giriyor hiçbir takım bütün maçları kazanamaz elbet puan kaybı yapacaklar önemli olan bizim ne yapacağımız biz maçlarımızı kazanalım bir iki maç puan kaybı dışında hepsini alalım görürüz ne oluyor üstelik fbnin yeni iki transferi bence yarardan çok zarar verebilir zira ikisi de düşüşte ve oynamak için geldiler fb ise yedek diye aldı takım havasını bozabilir bu durum ümitsizliğe yer yok herşey bizim elimizde

Sevgili Kalender bende sana su soruyu sorayım.tamam hakemler penaltilar vs de bizde farklı kazanabilecek oyunlar sergiliyebiliyormuyuz ki?
Top oynuyormuyuz kaç haftadır?yönetim daha fazla agresif olunca biz çok farklı mı kazanacagiz.Takimda bir ayrı telden havası var.Birtek benmi rahatsızım bundan.

Yok canım, top falan oynadığımız yok geçen seneye bakınca bende bunu söyledim zaten diğer post’da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt