Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan Yılmaz kiralık olarak Hellas Verona'ya gitti.Verona İtalya Serie A'da Lig'de kalırsa zorunlu satın alma opsiyonuyla alacaklarmış.Ali Naci Küçük de Galatasaray'ın gündeminde diye haber yapıyo :D

Bana Avrupayi gören genc cocuklar, anca hicbir tercihi kalmadigi an Türkiye'ye geri dönmeye sicak bakar gibi geliyor. Emin bile Avrupayi görüp, orda kendine baya piyasa yapti diye, bize Abdülkerim ve Sanchezin yedegi olmayi istemez diye belki transfer olmaya sicak bakabilir bence.

Berkan'dan sonra Dubois reis geri dönerse yaz transfer döneminde yönetim sıvadığını hepten kabul etmiş demektir.

Besiktas derbisi 21.10.2023 tarihinde oynandi ve o aksam bize baska bir sol bek gerektigi artik ortaya cikti. Bugün 84.gün, yani neredeyse 3 aydir belli olan bir durum. Turap ve Kazimcan'la filan bu isin yürümeyecegi cok acik. Mevcut durumda bir sürü faydasiz yabanci varken gönderdigimiz adamdan iyisini getiremiyorsak en azindan onu geri getirmeye calisalim. Ya calisma yapilmadi, ya yapilan calismadan cikan oyunculara para yetmiyor veya Nuno Tavares gibi kiralanabilecek isimlere güven duyulmuyor hazir degil vs. diye.

Boey ve Kaan'da bir firildak yoksa Baris ve Dubois ile birlikte yarim yamalak bir sekilde günü kurtaririz ama gecen sene dahil toplam 4 transfer sezonunda ilk 11'e gönül rahatligiyla yazilacak sol bek getiremiyorsak bu bir problemdir.
Zaten Dubois'te dönerse Rashica hariç geçen seneki kadroyla yarışı götüreceğiz demektir, hani gerçekten komik bir durum. Transfer işi, yapmış olmak için yapılmaması gereken bir iş. Bunu bir kez daha anlamışlardır inşallah.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız spor programlarında herkes 8 yerine öncelik 10da olmalı demiş

sanki demirbay kaan berkan torreira bir şekilde orta sahayı götürürler ligde ve gerçekten öndeki bitiriciliği ve yaratıcılığı artıracak bir adam almak bana da daha mantıklı geliyor

sol bek ve iyi bir 10 ile desteklersek takımı rahatlarız

belli ki angelino ziyech oliveira ve bir ihtimal ndombele ikinci dönem bizle olmayacak

ts bakasetas icün 1.5 mil euro talep etmis eighttas tan

makul

O değil de ocak ayında 9 oyuncusu afrika kupasına gidip bebelerle oynayacak takım hani beştaştı lan. Bizim daha çok eksiğimiz nasıl oluyor yav.

Zaten Dubois'te dönerse Rashica hariç geçen seneki kadroyla yarışı götüreceğiz demektir, hani gerçekten komik bir durum. Transfer işi, yapmış olmak için yapılmaması gereken bir iş. Bunu bir kez daha anlamışlardır inşallah.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene oynadiklari maclarda ayakta kalan isimlere bakarsak hepsi gecen seneden devam eden oyuncular (Sanchez disinda)

Muslera
Boey
Sanchez
Nelsson
Abdülkerim
Baris
Torreira
Kaan
Icardi (Saglam durumdayken)

Ve Icardi disinda Baris'i sol bek kabul edersek hepsi arkada oynayan oyuncular.

Icardi'nin arkasindaki 3 hücumcu ve Torreira'nin yanindaki 8 net olsa sol bek yarim yamalak yine idare edilirdi gecen seneki gibi ama olmuyor böyle.

Maç konusunda bi rtş yazmıştı çok kötüyüm üzüntüden bilmem kaç km yürüdüm hala kendime gelemedim diye keza bende aynı 2 gündür ruh gibiyim

Siz nasıl hemen atlatabiliyosunuz valla imreniyorum

Gs nasıl az sevilir taktik ver
İş yerinde bir iş kitlediler ki bırak gsyi kendime vakit ayıramıyorum üzülmeye

Beşiktaş'ın afrikalıları konuşuluyor da bizimkiler Zaha, Ziyech ve Bakambu olmak üzere tamamı hücum oyuncusu olan 3 afrikalı oyuncuyu bu yaz transferi etti. Teşhisi doğru yapmak lazım. Zaha da gitse hepten sahaya çıkaracak adam kalmayacaktı.

Yunus 13 maça daha çıkarsa 9 milyon Euro
Zaniolo 17 maça çıkarsa 22.5 milyon Euro kazanacağız

Olur mu bilmem ama olursa yazın bu paraları adam akıllı sistemi olan ve oyuncu analizleri güçlü bir hocayla takımdaki eksikleri nokta atışı tamamlamalıyız, yazın önceliğimiz hoca olmalı

Devre arası transfer listemiz Berkan ile dobuis ekstra bir şey beklemiyorum zaten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaniolo 17 maça çıkarsa değil 7-8 maçı mı ne kaldı Zaniolo'nun.

@Hakan Motz

bize bir 10 numara söyle alınabilecek

@Murat Durmaz

rafa hariç sen de söyle :)
10 Numara'ya tartışmasız 1 isim almak gerek bence reis.Rafa Silva önceliğim ama Giovani Lo Celso fırsatı da çıkabilir.Ek olarak Rennes'in 10 Numara rotasyonu çok fazla Blas ve Rieder'i zorlayabiliriz almak için..

10 Numara'ya tartışmasız 1 isim almak gerek bence reis.Rafa Silva önceliğim ama Giovani Lo Celso fırsatı da çıkabilir.Ek olarak Rennes'in 10 Numara rotasyonu çok fazla Blas ve Rieder'i zorlayabiliriz almak için..

bu 10 numaranın biraz da golcü olması lazım bizim diğer iki orta saha çok gol atmadığı için

o yüzden lo celso çok klas herif olsa da az golcü diye endişeliyim

rieder ve blası sadece videolardan gördük o yüzden bir şey diyemeyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt