Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen ocaktan beri ihtiyaç Sergio ve Mertens'in bölgelerini upgrade etmekti. 2 bölge hariç her yere transfer yapıldı. 3 yerli zorunluluğu varken hala ilk sırada solbek konuşuluyor. Plansızlık hat safhada. Transferleri eleştirince de ''amaç Erden Timuru karalamak'' oluyor. Üzerine taraftarlar ''transfer fetişisti'' damgası vuruluyor. Kadroda yeri en garanti 2 yerliden birinin bölgesine transfer çalımı adı altında oyuncu alıp sonra o yerliyi alakasız şekilde 10 numara oynatmak zorunda bırakan da transfer fetişisti taraftar sanırım.
Bende kazım ve yer yer barışla o bölgeyi doldurmaktan yanayım 3. bir tercih olacaksa o da yerli olmalı.
Ofansif güçlü oyuncu daha elzem. Maç yapacağımız takımlar pendik falan. Bu kadar kasmaya gerek yok.
Hızlı teknik bir os ve yardımcı fw lazım kesinlikle.

Birde oyun planı değişmeli. Kim olursa olsun bekler sıfıra inmiyor solda sağdan inince de pas vermiyoruz bu bağlantıyı sağlayan oyuncu olduktan sonra kazım bile etki eder.

Geçen ocaktan beri ihtiyaç Sergio ve Mertens'in bölgelerini upgrade etmekti. 2 bölge hariç her yere transfer yapıldı. 3 yerli zorunluluğu varken hala ilk sırada solbek konuşuluyor. Plansızlık hat safhada. Transferleri eleştirince de ''amaç Erden Timuru karalamak'' oluyor. Üzerine taraftarlar ''transfer fetişisti'' damgası vuruluyor. Kadroda yeri en garanti 2 yerliden birinin bölgesine transfer çalımı adı altında oyuncu alıp sonra o yerliyi alakasız şekilde 10 numara oynatmak zorunda bırakan da transfer fetişisti taraftar sanırım.
Tam olarak bu. Yönetim bu sene şampiyonluğu eliyle vermiş ve satmıştır

Bazı arkadaşların düşünmediği şu.Ali koçun parası babasından geliyor her yıl şirket aracılığıyla klübe 20-30milyon euro sokabilir transfer için ama bizim başkanların öyle birşey yapma şansı yok.O yüzden bu kadro 1-2 eksikk dışında kötü değil.Zaha geldi öyle böyle oynayacak dedik herif nwakame kadar etkisi bile olmadı.Sanchez dışında iyi olan yok buda oyuncuların kendi isteksizliğinden kaynaklanıyor ve okan hocanın sisteminede uymayan oyuncular alındı 2si birleşince durum bu oluyor.Geçen sene erden timur kraldı şimdi hemen ağzınıza geleni söylüyorsunuz.
20-30 olmasa da bizde 5-10 bişe sokuyoruz. 20-30 sokup mal mal adamları alacağına 10 milyona 3 tane boey alabilirsin sonuçta.
Çok para != iyi takım.

Bu arada erden timur da hata yapabilir. Zaha kariyerine ve son yılı dahil bakınca adam patlama ustası. Ancak geldikten sonra bizi ne kadar benimsedi, amacı futbol oynamak mı yoksa bir heves miydi. Sakatlığı bu kadar uzun sürecekmiydi ve bunu bile bile lades mi dedik.
Fizyoterapi ve kondüsyon ekibi günümüz normlarına uygun mu onu da tartışmak lazım.
Danimarka ligi bütçesine sahipsek ona göre hareket etmek lazım.
İyi topçu da lazım da bonservissiz diye kimsenin çökmek istemediği adama gidip çalım ayapına 2,5 milyon euro vermek de yanlış. Bundan 4 tanesini yan yana koyup icardinin bonserisini alıyorsun yada daha çok ihtiyacın olan şu an ingilterede güzel performans veren dominguez alabiliyorsun.

Bide yani ne değişti 5 ay önce gidip 30 milyonluk oyuncular gelecek görüşülüyor siye ortam dönerken bugün nasıl paramız yok diye mi konuşmak lazım.

Yazın herkesi alıyorduk gallagher, soucek falan konuşuluyordu erden başkan var diye şimdi kimseyi almayız diye konuşuluyor :asd:

Sevgili Serdar; senin konuşmandan anladığım biz mükemmel oynuyoruz , hakemler , karşı takımlar bize cephe.Sana asla katılmıyorum. katıldığım konu herkes bize cephe , hakemlerde dahil .Bu bugün olan birşey değil ki.Ben bildim bileli var.
Ama anlaşmamız gereken konu biz top oynamıyoruz , hem de uzun süredir. Takımda bir sıkıntı var ve en kısa sürede bu çözülmeli.
1ci kisim. Anlamamişsin malesef, mukemmel oynuyoruz demedim ve kastetmedim

Ne yani mukemmel oynamiyoruz diye hakkimizin yenmesimi lazim?

2ci kisim. Bu hakemler hep böyleydi evet, duzen bu sekilde evet. Peki biz bunu kabullenip napalim ya zaten bunlar böyleydi penaltilarimiz verilmiyor, rakipler bize köpek gibi mucadele edip febeye yatiyorlar deyip de sonra biz fark atamiyoruz demek de ne bileyim..

Febe mukemmel mi oynuyor da her mac fark atiyor? Cvp evet ise, bize karsi niye o mukemmel oyunla fark atamadilar, farki gectim pozsyon bulamadilar?

Benim anlatmak istedigim oyunumuz bu boktan lig icin gayet yeterli, her mac gerektigi kadar pozisyona giriyoruz. Gerek kendi beceriksizligimizden gerekse de hakemlerin dogramasindan maclarda fark atamiyoruz

Sikinti belli, icardi ve kerem forma girse yeter, maclari tekrar farkli kazanmaya baslariz. Evet transfer hatalari da var, malesef her dönem oluyor bu hatalar

Bende isterim sistem takimi olalim, giren cikan farketmezsizin takim makine gibi islesin ama bunun icin ona göre antrenör ona göre futbolcular ve zaman lazim, ama bizim taraftar ve camiada sabir yok. Daha dogrusu turkiyede yok bu sabir. 1 sene basari gelmezse direk kelle aliniyor. Bu da bizim kaderimiz

Sevgili Serdar; senin konuşmandan anladığım biz mükemmel oynuyoruz , hakemler , karşı takımlar bize cephe.Sana asla katılmıyorum. katıldığım konu herkes bize cephe , hakemlerde dahil .Bu bugün olan birşey değil ki.Ben bildim bileli var.
Ama anlaşmamız gereken konu biz top oynamıyoruz , hem de uzun süredir. Takımda bir sıkıntı var ve en kısa sürede bu çözülmeli.
Hoca önerin var mı reiz

Bende kazım ve yer yer barışla o bölgeyi doldurmaktan yanayım 3. bir tercih olacaksa o da yerli olmalı.
Ofansif güçlü oyuncu daha elzem. Maç yapacağımız takımlar pendik falan. Bu kadar kasmaya gerek yok.
Hızlı teknik bir os ve yardımcı fw lazım kesinlikle.

Birde oyun planı değişmeli. Kim olursa olsun bekler sıfıra inmiyor solda sağdan inince de pas vermiyoruz bu bağlantıyı sağlayan oyuncu olduktan sonra kazım bile etki eder.
Ayni düşündüğüm gibi sol bek yerli olsun. On tarafta sorun var. Hücumda gol atacak adam yok

1ci kisim. Anlamamişsin malesef, mukemmel oynuyoruz demedim ve kastetmedim

Ne yani mukemmel oynamiyoruz diye hakkimizin yenmesimi lazim?

2ci kisim. Bu hakemler hep böyleydi evet, duzen bu sekilde evet. Peki biz bunu kabullenip napalim ya zaten bunlar böyleydi penaltilarimiz verilmiyor, rakipler bize köpek gibi mucadele edip febeye yatiyorlar deyip de sonra biz fark atamiyoruz demek de ne bileyim..

Febe mukemmel mi oynuyor da her mac fark atiyor? Cvp evet ise, bize karsi niye o mukemmel oyunla fark atamadilar, farki gectim pozsyon bulamadilar?

Benim anlatmak istedigim oyunumuz bu boktan lig icin gayet yeterli, her mac gerektigi kadar pozisyona giriyoruz. Gerek kendi beceriksizligimizden gerekse de hakemlerin dogramasindan maclarda fark atamiyoruz

Sikinti belli, icardi ve kerem forma girse yeter, maclari tekrar farkli kazanmaya baslariz. Evet transfer hatalari da var, malesef her dönem oluyor bu hatalar

Bende isterim sistem takimi olalim, giren cikan farketmezsizin takim makine gibi islesin ama bunun icin ona göre antrenör ona göre futbolcular ve zaman lazim, ama bizim taraftar ve camiada sabir yok. Daha dogrusu turkiyede yok bu sabir. 1 sene basari gelmezse direk kelle aliniyor. Bu da bizim kaderimiz
Yazdıklarının hepsine imzamı atarım.Bu oyun yeni oynanmiyor ki her sene aynı nakarattan gına geldi.Ben bunu kastettim.Cikip atar gider yapınca bugüne kadar neyin dgistigini gördün ki.Anadolu kulüplerinin vasatligi aşikar.Neredryse 10 kişi defans yapıyorlar .Olursa 1-2 kontratak .olmazsa oda yok.Benim demem şu ki,biz bu sene yeterince iyi değiliz.Biz iyi oldukmu zaten herşey yolunda gidiyor.Bir tabir vardır ya hakeme rağmen yendik.İste tamda bu noktadayız.
inan bana farklı 1-2 dokunuşla belki herşey değişecek.Sistemden kasıt oyunumuzda tat yok.
Buarada düzeyli muhabbetin için çok teşekkür ederim .Herzaman paylasima hazırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt