- 30 Aralık 2020
- 8.235
- 5.097
- 673
Her sene aynı lafı söyleyip göt olmaktan bıkmadın galibafenerin şampiyonluğunu kutlarım boşa nöbet tutmaya gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene aynı lafı söyleyip göt olmaktan bıkmadın galibafenerin şampiyonluğunu kutlarım boşa nöbet tutmaya gerek yok
Bende kazım ve yer yer barışla o bölgeyi doldurmaktan yanayım 3. bir tercih olacaksa o da yerli olmalı.Geçen ocaktan beri ihtiyaç Sergio ve Mertens'in bölgelerini upgrade etmekti. 2 bölge hariç her yere transfer yapıldı. 3 yerli zorunluluğu varken hala ilk sırada solbek konuşuluyor. Plansızlık hat safhada. Transferleri eleştirince de ''amaç Erden Timuru karalamak'' oluyor. Üzerine taraftarlar ''transfer fetişisti'' damgası vuruluyor. Kadroda yeri en garanti 2 yerliden birinin bölgesine transfer çalımı adı altında oyuncu alıp sonra o yerliyi alakasız şekilde 10 numara oynatmak zorunda bırakan da transfer fetişisti taraftar sanırım.
Tam olarak bu. Yönetim bu sene şampiyonluğu eliyle vermiş ve satmıştırGeçen ocaktan beri ihtiyaç Sergio ve Mertens'in bölgelerini upgrade etmekti. 2 bölge hariç her yere transfer yapıldı. 3 yerli zorunluluğu varken hala ilk sırada solbek konuşuluyor. Plansızlık hat safhada. Transferleri eleştirince de ''amaç Erden Timuru karalamak'' oluyor. Üzerine taraftarlar ''transfer fetişisti'' damgası vuruluyor. Kadroda yeri en garanti 2 yerliden birinin bölgesine transfer çalımı adı altında oyuncu alıp sonra o yerliyi alakasız şekilde 10 numara oynatmak zorunda bırakan da transfer fetişisti taraftar sanırım.
20-30 olmasa da bizde 5-10 bişe sokuyoruz. 20-30 sokup mal mal adamları alacağına 10 milyona 3 tane boey alabilirsin sonuçta.Bazı arkadaşların düşünmediği şu.Ali koçun parası babasından geliyor her yıl şirket aracılığıyla klübe 20-30milyon euro sokabilir transfer için ama bizim başkanların öyle birşey yapma şansı yok.O yüzden bu kadro 1-2 eksikk dışında kötü değil.Zaha geldi öyle böyle oynayacak dedik herif nwakame kadar etkisi bile olmadı.Sanchez dışında iyi olan yok buda oyuncuların kendi isteksizliğinden kaynaklanıyor ve okan hocanın sisteminede uymayan oyuncular alındı 2si birleşince durum bu oluyor.Geçen sene erden timur kraldı şimdi hemen ağzınıza geleni söylüyorsunuz.

1ci kisim. Anlamamişsin malesef, mukemmel oynuyoruz demedim ve kastetmedimSevgili Serdar; senin konuşmandan anladığım biz mükemmel oynuyoruz , hakemler , karşı takımlar bize cephe.Sana asla katılmıyorum. katıldığım konu herkes bize cephe , hakemlerde dahil .Bu bugün olan birşey değil ki.Ben bildim bileli var.
Ama anlaşmamız gereken konu biz top oynamıyoruz , hem de uzun süredir. Takımda bir sıkıntı var ve en kısa sürede bu çözülmeli.
Yiğite mi sapladılar yine?aaa yutub botuna saplanmış

Hoca önerin var mı reizSevgili Serdar; senin konuşmandan anladığım biz mükemmel oynuyoruz , hakemler , karşı takımlar bize cephe.Sana asla katılmıyorum. katıldığım konu herkes bize cephe , hakemlerde dahil .Bu bugün olan birşey değil ki.Ben bildim bileli var.
Ama anlaşmamız gereken konu biz top oynamıyoruz , hem de uzun süredir. Takımda bir sıkıntı var ve en kısa sürede bu çözülmeli.
Senin kim reisHoca önerin var mı reiz
Fener şampiyon olacak diye çok rahatsın bakiyorumYazın herkesi alıyorduk gallagher, soucek falan konuşuluyordu erden başkan var diye şimdi kimseyi almayız diye konuşuluyor![]()
Rahatım tabi biz olacagız çünküFener şampiyon olacak diye çok rahatsın bakiyorum
Ayni düşündüğüm gibi sol bek yerli olsun. On tarafta sorun var. Hücumda gol atacak adam yokBende kazım ve yer yer barışla o bölgeyi doldurmaktan yanayım 3. bir tercih olacaksa o da yerli olmalı.
Ofansif güçlü oyuncu daha elzem. Maç yapacağımız takımlar pendik falan. Bu kadar kasmaya gerek yok.
Hızlı teknik bir os ve yardımcı fw lazım kesinlikle.
Birde oyun planı değişmeli. Kim olursa olsun bekler sıfıra inmiyor solda sağdan inince de pas vermiyoruz bu bağlantıyı sağlayan oyuncu olduktan sonra kazım bile etki eder.
Trabzon ve Beşiktaş deplasmanı var ilk 6 haftadaRahatım tabi biz olacagız çünkü
Şu an aklımda biri yokSenin kim reis
Yazdıklarının hepsine imzamı atarım.Bu oyun yeni oynanmiyor ki her sene aynı nakarattan gına geldi.Ben bunu kastettim.Cikip atar gider yapınca bugüne kadar neyin dgistigini gördün ki.Anadolu kulüplerinin vasatligi aşikar.Neredryse 10 kişi defans yapıyorlar .Olursa 1-2 kontratak .olmazsa oda yok.Benim demem şu ki,biz bu sene yeterince iyi değiliz.Biz iyi oldukmu zaten herşey yolunda gidiyor.Bir tabir vardır ya hakeme rağmen yendik.İste tamda bu noktadayız.1ci kisim. Anlamamişsin malesef, mukemmel oynuyoruz demedim ve kastetmedim
Ne yani mukemmel oynamiyoruz diye hakkimizin yenmesimi lazim?
2ci kisim. Bu hakemler hep böyleydi evet, duzen bu sekilde evet. Peki biz bunu kabullenip napalim ya zaten bunlar böyleydi penaltilarimiz verilmiyor, rakipler bize köpek gibi mucadele edip febeye yatiyorlar deyip de sonra biz fark atamiyoruz demek de ne bileyim..
Febe mukemmel mi oynuyor da her mac fark atiyor? Cvp evet ise, bize karsi niye o mukemmel oyunla fark atamadilar, farki gectim pozsyon bulamadilar?
Benim anlatmak istedigim oyunumuz bu boktan lig icin gayet yeterli, her mac gerektigi kadar pozisyona giriyoruz. Gerek kendi beceriksizligimizden gerekse de hakemlerin dogramasindan maclarda fark atamiyoruz
Sikinti belli, icardi ve kerem forma girse yeter, maclari tekrar farkli kazanmaya baslariz. Evet transfer hatalari da var, malesef her dönem oluyor bu hatalar
Bende isterim sistem takimi olalim, giren cikan farketmezsizin takim makine gibi islesin ama bunun icin ona göre antrenör ona göre futbolcular ve zaman lazim, ama bizim taraftar ve camiada sabir yok. Daha dogrusu turkiyede yok bu sabir. 1 sene basari gelmezse direk kelle aliniyor. Bu da bizim kaderimiz
Doğru bir söylemŞu an aklımda biri yok
Td konusu çok önemli üfürmeden önce iyi incelemek lazım
Hamsiyi kızartırız yeriz bjk deplasmanını bilmiyorum o zaman takıma momentuma bakmak lazımTrabzon ve Beşiktaş deplasmanı var ilk 6 haftada
Hoca önerim yok.Mevcut hocamizla devam ama çoğu hirssiz , amaçsız biçare oyuncuların gitmesi şart.Hoca önerin var mı reiz
Golcun yok. 1 tanesi durmadan topu uzaya vuruyor. Gol atamiyoz. Acil transfer lazimDoğru bir söylem
Hamsiyi kızartırız yeriz bjk deplasmanını bilmiyorum o zaman takıma momentuma bakmak lazım
Ahmed arifi aratmıyosun valla hep bi eleştiriGolcun yok. 1 tanesi durmadan topu uzaya vuruyor. Gol atamiyoz. Acil transfer lazim
Harbi Ahmet Arif nerdeAhmed arifi aratmıyosun valla hep bi eleştiri
Biraz da doğrulardan bahset içimizi kararttın