Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.145
- 101.355
- 5.238
cenk ergün konusuna bakma2-3 gece hastanede serum ile yatiyordu ama bazilarina kalsa suc kendisinde derler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cenk ergün konusuna bakma2-3 gece hastanede serum ile yatiyordu ama bazilarina kalsa suc kendisinde derler.
Elbette olabilir, ısrar edilir ise belki katkı verecektir. Kalitesi aşikar olan bir isim sonuçta, nasıl bir karar alınacağını göreceğiz bakalım Angelino hakkında. Takım için en iyisini dilerimAngelino oynar bence

Osman gibileri ciddiye almiyorum, sizde almayin.cenk ergün konusuna bakma
Abdülkadir ve Bakasetas tsda çok önemli topçular, bunları niye bıraksınki ts, bırakırlarsa ikiside gelsin isterim o ayrı.Abdulkadir'i açıkçası isterim Trabzonspor'un sisteminde uymuyor ama bizde pres futbolu ve rakip kaleye en hızlı şekilde gideceksek ciddi anlamda güç katar.
Uzun zamandır yoktum.
Birileri demiş öldü.
Söyleyin onlara kral geri döndü!
Ekli dosyayı görüntüle 230546
Abdülkadir en son oynadığı maçta ıslıklandı oynamak istemiyormuş hocası sorduğunda sürekli sakatım diyip geçiştiriyormuş ayrılmak istediği söyleniyor.Abdülkadir ve Bakasetas tsda çok önemli topçular, bunları niye bıraksınki ts, bırakırlarsa ikiside gelsin isterim o ayrı.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paredes ptesi oynar miUzun zamandır yoktum.
Birileri demiş öldü.
Hoşgeldin reis , bir daha gitmeUzun zamandır yoktum.
Birileri demiş öldü.
Torera BakasetasBakasetas hiç bizim takıma uyacak bi adam değil.
Uzun zamandır yoktum.
Birileri demiş öldü.