Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bitmisiz. Birde bu kalsin tam olurBu konuda leipzige baski yapiyordur salin beni diye, bakalim leipzig bons da indirim ve ya zorunlu opsiyonu kaldiracak mi
Kolpa da olsa Ben okeyim
En büyük yanlış 70den sonra sahadaki ölmüş adamlarla 1-0a yatmak yerine genç dinamik ve enerjik çocuklarla yatmak gerekir, bizimkinde saçma gereksiz bir ısrar var. Sen o dakika oyuncuya güvendiğini aşılayamazsan oyuncudan verim alamazsın. Sonra da beraberlik olunca hadi kurtar diyoruz net komedi şu durum.ismail denen şebek bile iyi kadroyla neler yapıyor %99 şampiyon olacak!
bunlarda marifeti hocada sanıyor sanki çok mükemmel top oynuyormuşuz gibi!!!! oyunu geçtim 70den sonra geberiyoruz sahada sanki 70 dakika rakibi boğuyormuşuzda!!!!
bu vasatsever nankör şerefsizler yüzünden erden timuru kaybedersek yemin billah en büyük gsli düşmanı olurum!!!!
adam elinde ki 1 ile 10 yaptı
hoca yüzünden 10 olan 5 oldu!!!!
imkansızlıklarla kurdu adam bu takımı!!
Türkiyede biraz iyi kadroin olsun en vasıfsız hoca bile şampiyon olabiliyor!!!!
şu bjk bile şu leş kadrosuyla yine ilk 4 de!!!!
okan hocayı bende seviyorum ama sanki hocalık namına herşey mükemmelde tek suçlu erden timurmuş gibi yazanlar olduğu için hocaya karşı antipati biriktiriyorum!!!!
nankörler!!!!
@Ahmet Kolap tan iyidir
Açıkçası bu zihniyeti ben de anlamıyorum. Mertens 30 metreden vuruyoe Bakambu tamamlıyor, Ziyech 40 metreden vuruyor gol oluyor da alıyoruz maçları bazen ya da Rize’de Sergio, Gümrük’te Demirbay gibi.ismail denen şebek bile iyi kadroyla neler yapıyor %99 şampiyon olacak!
bunlarda marifeti hocada sanıyor sanki çok mükemmel top oynuyormuşuz gibi!!!! oyunu geçtim 70den sonra geberiyoruz sahada sanki 70 dakika rakibi boğuyormuşuzda!!!!
bu vasatsever nankör şerefsizler yüzünden erden timuru kaybedersek yemin billah en büyük gsli düşmanı olurum!!!!
adam elinde ki 1 ile 10 yaptı
hoca yüzünden 10 olan 5 oldu!!!!
imkansızlıklarla kurdu adam bu takımı!!
Türkiyede biraz iyi kadroin olsun en vasıfsız hoca bile şampiyon olabiliyor!!!!
şu bjk bile şu leş kadrosuyla yine ilk 4 de!!!!
okan hocayı bende seviyorum ama sanki hocalık namına herşey mükemmelde tek suçlu erden timurmuş gibi yazanlar olduğu için hocaya karşı antipati biriktiriyorum!!!!
nankörler!!!!
yalan parayla olsa %500 faiz ile kredi çeker mi?Ahmet Kolap profesyonel bir yalancıdır diğer insanlarla mukayese etmeyin
Herhalde 10 numara fırsat transferi bu olmaz.
Galatasaray'ın;
Pozisyonu gol dönüştürme yüzdesi %30 (ligde 19. sırada)
Bitiricilik yüzdesi %12 (ligde 17. sırada)
Öte yandan maç başına en fazla gol şansı bulan takım Galatasaray..
Durum tam olarak bu, geçen sene de buydu.
İnter'in ölücülükte başka boyut, nefes alsın boşta olsun yeter.Herifler free agent toplayarak bir CL finali bir de İtalya şampiyonluğu yapacaklar